Интересува ме курс на детокс на ваксината на Пфайзер.

Можете да направите курса на детокс, специално за ковид ваксината на Пфайзер:

COVID-19 vaccine Pfizer-BioNTech

Детокс на КОВИД-19 ваксината на Пфайзер се използва за намаляване на вредните последствия от употребата ѝ.

АКО СТЕ СЕ ВАКСИНИРАЛИ ПРОТИВ КОВИД-19 и искате да намалите страничните действия на ваксината, направете си хомеопатична детокс терапия. Това означава да приемате по схема в продължение на 4 или за по-сигурно 8 седмици хомеопатични лекарства, приготвени от самата ваксина. Те се наричат детокс на ковид-ваксина и са специфични за всеки ваксиниран в зависимост от това, коя точно ваксина му е поставена. Приготвят се в 4 потенции (т.е. едно и също лекарство с различна сила). Напълно безвредни са и не съдържат материални дози от ваксините.

Най-добре е да започнете да приемате детокса още в деня на поставяне на ваксината. Тогава курсът е следния: в деня на ваксиниране се приема през два часа по 2 гранули детокс на съответната ваксина 12С. На следващия (втори) ден се приемат сутрин, обед и вечер по 2 гранули от потенция 30С. На третия и четвъртия ден след ваксинацията се приемат по 2 гранули от потенция 200С, най-добре вечерта преди лягане. На петия и шестия ден се приемат по 2 гранули вечер от потениция 1М. На седмия ден се приема лекарството ЦЦЦ (карцинозинум кум купрум) 200С – 2 гранули вечерта преди лягане.

Ако сте се ваксинирали по-отдавна, детокс лекарствата се приемат по 2 гранули само в понеделник и четвъртък вечер. В събота вечер се приема лекарството ЦЦЦ (карцинозинум кум купрум) 200С – отново само 2 гранули. Ето и схемата:

4 седмичен курс: 1. седмица потенция 12С (само в понеделник и четвъртък вечер), 2. седмица потенция 30С (само в понеделник и четвъртък вечер), 3. седмица потенция 200С (само в понеделник и четвъртък вечер), 4. седмица потенция 1М (само в понеделник и четвъртък вечер). Всяка събота вечер се приемат по 2 гранули ЦЦЦ 200С (общо четири приема за целия курс).
Този курс е достатъчен, ако след ваксинирането е изминал най-много един месец и не сте усетили особени странични действия.

8 седмичен курс: 1. и 2. седмица потенция 12С, 3. и 4. седмица потенция 30С, 5. и 6. седмица потенция 200С, 7. и 8. седмица потенция 1М. Всяка събота вечер се приемат по 2 гранули ЦЦЦ 200С (общо осем приема за целия курс).
Този курс е за предпочитане, ако от ваксинирането е изминал повече от един месец или сте имали по-сериозни странични действия.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.