Posted on Leave a comment

Хомеопатична детокс терапия – с д-р Петър Найденов, д-р Вилма Михайлова и Валентина Калайджиева

Хомеопатичната детокс терапия (ХДТ)

е ценен метод за подобряване на здравето и хармонизиране на организма. Тя включва различни аспекти на хомеопатията, насочени към изчистване на токсините от организма и подпомагане на самоизлекуването му. Важен елемент на ХДТ е класическата хомеопатия, която се фокусира върху излекуването на симптоми и укрепването на организма като цяло. Специализираните хомеопатични лекарства, включени в терапията, имат за цел да изчистят последствията от химичните медикаменти като ваксини, антибиотици, кортикостероиди и други. Това включва и антимиазматично лечение, което ефективно се бори с различни инфекции, които често остават незабелязани.

Хомеопатичните препарати и тъканни соли, включени в терапията, имат за цел да укрепят и активират засегнатите органи и системи. Също така, хомеопатичните препарати, приготвени от различни субстанции, взети от човешкото тяло, подпомагат хармонизирането и регенерацията на клетките. Освен това, витамините, минералите и другите хранителни добавки, включени в ХДТ, помагат за физическото укрепване на организма и определени органи и системи, които са отговорни за детоксикацията.

ХДТ е изключително подходяща за лечение на хронични заболявания, които често се потискат с химични медикаменти от алопатичната медицина. Тя също така може да бъде полезна за деца, които са били ваксинирани и често боледуват, за жени с хормонални смущения след употреба на противозачатъчни средства или имат трудности със забременяването, както и за много други случаи. Смело може да се каже, че ХДТ е метод, който може да бъде от полза за почти всеки, който е бил в контакт с различни токсини или е приемал лекарства и ваксини.

Тя е насочена към подобряване на общото здравословно състояние и хармонизиране на организма, като подпомага неговата естествена способност за самоизлекуване.

🎯 Какво ще научите:

– Що е ХДТ и как работи

– Подходяща ли е ХДТ за вас: от хормонални смущения до хронични заболявания и дори за подобряване на здравето на децата

– Случаи, където ХДТ показва изключителни резултати: след ваксиниране, при хронични заболявания и други.

Моля кликнете на следния линк за видеото:  линк

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.