Posted on Leave a comment

Курсове по хомеопатия онлайн

Тук можете да закупите избраните от вас курсове по хомеопатия онлайн през ePay.bg. Като натиснете бутона Купуване ще отидете на сайта на ePay. Ако имате регистрация в ePay, влезте в акаунта си и платете оттам. Ако нямате такава, отдясно на страницата има бутон Платете с карта – натиснете го и платете с карта. В долната част на страницата има и няколко таба с възможности да платите през EasyPay на каса, през банкомат или чрез банков превод.

Щом платите своите курсове по хомеопатия, свържете се с нас по имейл от меню Контакт – Академия АВИТА, за да ни уведомите кои курсове сте купили. След като получим плащането, ще ви дадем достъп до тези курсове в срок от 3 работни дни (обикновено на същия ден) и ще ви уведомим с имейл или по телефона, когато това стане.

Курсове по хомеопатична детокс терапия (ХДТ)

Курсове по хомеопатия ХДТ за хомеопати – ниво 1 – начинаещи

Курсът е подходящ за хомеопати и студенти по хомеопатия, за общопрактикуващи лекари и за родители на деца, които са увредени от ваксини или боледуват прекалено често. От него ще научите как да прилагате ХДТ в различниситуации, най-често използваните средства, схемите на приложение, реакциите на организма и какво да правим, ако има такива.

ХДТ за хомеопати – ниво 2 – напреднали

Курсът е подходящ за практикуващи хомеопати. Той навлиза в тънкостите на метода и дава задълбочени знания на тези, които искат да постигат най-добри резултати. Разглеждат се случаи с проследяване, изучава се материя медика на важни ХДТ-лекарства, йерархията на случая и редът, по който се предписват лекарствата, както и много други неща, нужни за успешно практикуване на ХДТ. След завършване на курса студентите получават правото да практикуват под ръководството на преподавателите (супервизии). За да получите диплома за ХДТ специалист, трябва да имате 10 супервизии и да положите изпит по ХДТ. Конспектът за изпита ще ви бъде изпратен, когато завършите Ниво 2. Изпитът се състои от 2 части – устен и писмен, както и от разглеждане на случай.

Курсове по хомеопрофилактика (ХП)

Курсове по хомеопрофилактика ХП за специалисти

Това е запис на двудневен семинар по ХП, който е напълно достатъчен за запознаване с метода. Курсът е подходящ за хомеопати, общопрактикуващи лекари, студенти по хомеопатия и медицина, и родители, които искат да получат задълбочени знания. След завършването му ще имате достатъчно знания, за да прилагате успешно хомеопрофилактика. На всички завършили курса се издава сертификат.

ХП за потребители и родители

Това е съкратен вариант на курса с продължителност 2,5 часа, насочен към потребители и родители, които се интересуват само от практическата страна на ХП – откъде се набавят лекарства, в какъв ред се приемат, дозировка, реакции, кога да се потърси помощ от хомеопат, в какви случаи може и в какви не бива да се прави ХП, и т.н.

Курсове по хомеопатия: Първа помощ за родители и Детска хомеопатична аптечка

Това е запис на лекция на д-р Вилма Михайлова и д-р Петър Найденов – водещи специалисти по хомеопатия за деца. В нея те описват най-честите проблеми при отглеждането на детето и с какви хомеопатични лекарства могат да се решат те. Разглеждат се 24 най-често употребявани хомеопатични лекарства в детската възраст.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.