Posted on Leave a comment

Опасността от 5G и как да се защитим от 5G телефоните

Защита за мобилни телефони с 5G

Влязохме в нова технологична ера, в която нямаме избор. Човечеството се потопи в 5G света без да може да избяга, въпреки над 10 000 изследвания, доказващи, че 2G, 3G и 4G причиняват остри и хронични здравни проблеми, включително животозастрашаващи заболявания като рак, сърдечни заболявания, диабет тип 2 и психологически смущения като напр. депресия, тревожност и повишени суицидни тенденции.

Най-новите поколения мобилни телефони, 5G, работят близо до най-високите честоти на радиовълновия спектър, без да се притесняват от хората. 5G мрежата не замества споменатите по-горе честоти, а се добавя към тях, което е още по-вредно за здравето.

За да сме здрави в 5G света, трябва да издигнем нашата енергийна система, за да станем свръхпроводници на енергия. Най-добрият път е да се повиши биологичната енергия в цялата човешка система до ниво, при което индивидът не се влияе от 5G технологията.

5G е токсично нападение върху планетарната мрежа на живота.

“Внедряването на 5G е абсолютно безумно.” – д-р Мартин Пол се обръща към NIH

„Позволяването на тази технология, без да е доказана нейната безопасност, е безразсъдно до крайност, тъй като е известно, че милиметровите вълни имат дълбок ефект върху всички части на човешкото тяло.“ – проф. Тревър Маршал, директор на Фондация за изследване на автоимунитета, Калифорния

„Плановете за излъчване към нас от космоса на силно проникваща 5G миливълнова радиация със сигурност трябва да са една от най-големите глупости, замисляни някога от човечеството. Няма да има безопасно място за живеене.” – Olga Sheean бивш служител на СЗО и автор на No Safe Place
„От над 10 000 проучвания за 2G, 3G и 4G вече е ясно, че тези безжични мрежови радиочестотни (RF) радиационни мрежови системи причиняват значителни остри и хронични здравословни проблеми, включително животозастрашаващи заболявания като рак, сърдечни заболявания, тип-2 диабет и психични разстройства, като депресия, тревожност и повишени суицидни тенденции. Има план в рамките на следващите две години за изстрелване на 20 000 спътника, които да излъчват 5G към планетата. Тази нова атака срещу живота на Земята ще доведе до нарушаване на първичната хармонична честота на Земята, наречена резонанс на Шуман. Нарушаването на този хармоничен резонанс е вероятно да предизвика и активира повече физически и биологични механизми за създаване на още повече човешки здравословни проблеми.” д-р Габриел Коузънс

Бързо приближава времето, в което всички ние ще се къпем в морето на 5G. Няма да има възможност за бягство. Единственото решение ще бъде да станем проактивни с малкото технологии, които са в състояние да предоставят решения за живот в 5G свят. Честотните модели и екраниращите подходи вече няма да са валидни. Усъвършенстваните технологии, които помагат да се поддържа биологичен баланс на високо ниво, без да се въвежда честота, ще бъдат проактивното решение за живот в 5G свят.

Живот в 5G свят

Защитата от изолирани честоти не е решение. 5G ни накара да преоценим нашата гледна точка за това как се предпазваме от необузданото нападение на тази зловеща 5G технология. Навлязохме в нова технологична ера, в която е приемливо, без никакво право на избор, да се потопи цялото човечеството в 5G без възможност за бягство. Време, в което това да останем здрави ще изисква повече от добра храна и упражнения. Правилният начин на живот сега трябва да включва проактивни решения, борещи се с неизбежния 5G прилив.

Честотните технологии за защита от ЕМП като защитни щитове, блокери и неутрализиращи устройства, които могат да адресират само ограничени набори честоти като създадени от човека ЕМП или мобилни телефони, не са достатъчно добро решение. Мобилните оператори работят на различни честоти в 3G и 4G света. Създадените от човека ЕМП, 3G и 4G сигналите са само малка част от света на 5G. Сега се предлагат безжични устройства с най-различни честотни комбинации, които правят едночестотния подход за екраниране, блокиране или неутрализиране на устройства остарял.

Необходим е различен подход. Най-доброто решение е цялостното. Най-добрият път е да се повиши биологичната енергия в цялата човешка система до ниво, при което индивидът не се влияе от 5G технологията. За да оцелее в 5G свят, човек трябва да стане свръхпроводник на енергията на жизнената сила. Да останете незасегнати от 5G честотите може да доведе до живот без ограничения.

Тахионизацията предлага такава възможност.

Тахионизираните инструменти не са честотни инструменти. Те са източник на честоти. Разработени са специфични тахионизирани инструменти, които според производителя помагат за постигането на тази цел. Няма единно продуктово решение за тези, които искат да успеят в света на 5G. Решението е многоетапен подход към живот в свръхпроводящо енергийно пространство 24-7.

Има шест основни области, които трябва да бъдат разгледани: лична защита, мобилни телефони и други 5G устройства, дом, спалня, кола и работна среда. За тези, които са най-чувствителни, ще бъде наложително първо да се обезопасят средите, в които прекарват най-много време, а след това да се премине, когато е възможно, към обезопасяване на всичките шест основни области и към свръхпроводящ начин на живот.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.