Семинар по хомеопрофилактика за специалисти

Уважаеми колеги,

Още преди повече от 200 години основателят на хомеопатията д-р Самуел Ханеман отбелязва, че някои заразни болести могат не само да се лекуват, но и да се профилактират с хомеопатия. Така например, по време на епидемии от холера и от скарлатина хората, на които Ханеман дава съответните лекарства, не се разболяват или прекарват болестта по-леко и без усложнения. Именно това обръща вниманието на обществеността към хомеопатията и към д-р Ханеман.

След него още много други хомеопати прилагат хомеопатични лекарства с цел укрепване на жизнеността и имунната система така, че пациентите да бъдат защитени от определени болести като вариола, туберкулоза, скарлатина и др.

През 70-те години на 20 век дъщерята на Исаак Голден – австралийски инженер, който няма нищо общо с медицината – получава тежко увреждане вследствие на ваксинация. Отчаяният баща започва да търси лек за детето си и така попада на хомеопатията. Захваща се да я изучи и с годините става един от най-изтъкнатите специалисти в областта. Той успява да помогне не само на дъщеря си, но и на много други деца, увредени от ваксини.

Исаак Голден е единственият учен, защитил докторска дисертация (PhD) по хомеопатия в официално австралийско висше учебно заведение. Темата е «Хомеопрофилактика – предпазване от инфекциозни болести с помощта на хомеопатични лекарства». Той е автор на 11 книги по хомеопатия и работи с правителствени организации от различни страни за да предпазва населението от тежки заразни болести.

Най-големия принос към световното здравеопазване и към хомеопатията Исаак Голден прави, когато открива цялостна система за предпазване на децата и възрастните от инфекциозни болести с помощта на хомеопатични нозоди и други специфични хомеопатични лекарства. Нарича я хомеопрофилактика. Според направените от него исторически и  статистически наблюдения и изследвания върху хиляди пациенти в продължение на десетки години, хомеопрофилактиката е също толкова ефективна, колкото и конвенционалните ваксини, но за разлика от тях е безопасна и стимулира по естествен начин имунната система на човека така, че здравето му като цяло се подобрява.

Освен това, д-р Голден е специалист по лечение на ваксиноза – т.е. увреждане на различни аспекти на здравето след ваксинации, и е световен авторитет в областта на лечението на детския аутизъм. Може да се каже, че неговият метод за лечение на ваксиноза и увреждания от аутистичния спектър е подобен на хомеопатичната детокс терапия и на CEASE терапията, с това предимство, че предлага и възможности за профилактика чрез нозоди.

Особено полезна е хомеопрофилактиката за децата. Под въздействието на съответните нозоди детската имунна система съзрява и става устойчива на болести така, че дори да се разболее, детето прекарва съответната болест леко и след нея става още по-здраво. Нещо повече, то започва да се развива по-добре както физически, така и умствено. Освен това не се налага да се бори с всичките вредни ефекти на конвенционалните ваксини.

Д-р Голден предлага обучение по хомеопрофилактика на английски онлайн на цена от 400 USD. Има много негови последователи по света, някои от които са написали свои учебници и популярни книги за родители.

Като детски лекари хомеопати ние (д-р Вилма Михайлова и д-р Петър Найденов) сметнахме за свой дълг да изучим всичко по темата, защото сме сериозно обезпокоени от все по-често срещаните случаи на ваксиноза, аутизъм, поведенчески проблеми и смущения във физическото и нервно-психическото развитие на нашите малки пациенти.

След като се запознахме с уникалния труд на д-р Голден „Пълен наръчник по хомеопрофилактика“ и неговия он-лайн курс по хомеопрофилактика, както и изчетохме още книги по темата, и след като вече от много години прилагаме хомеопатична детокс терапия, решихме, че е крайно време да предложим специализирано обучение на всички колеги – детски лекари, семейни лекари, хомеопати и други специалисти, които имат контакт с деца в практиката си и се интересуват от това да ги предпазват от инфекциозни болести, без да ги подлагат на рисковете, придружаващи конвенционалната ваксинация.

Затова, скъпи колеги, ви каним на нашия двудневен семинар по хомеопрофилактика. Програмата му ще бъде публикувана на сайта www.avita.bg в най-скоро време.

Семинарът ще се проведе на 25 и 26 януари 2020 г в София.

Ясно е, че не всички колеги владеят английски достатъчно свободно, и че не всички могат да отделят 400 долара и доста време за да изучат подробно източниците в оригинал. Ето защо  решихме да направим това вместо вас и след това да ви поднесем есенцията в синтезиран и лесен за усвояване вид на български език, както и да ви дадем готови схеми, които да можете веднага да прилагате в практиката си. Освен това, на този семинар ще имате достъп до нашия опит като детски лекари и хомеопати, който общо е над 70 години! (И двамата не сме първа младост, но това в случая е предимство!)

Само за книгите и семинарите, които сме закупили и изучили, сме дали хиляди левове, както и няколко месеца време. Естествено е да попитате каква е цената, която ще поискаме за достъп до тези знания. Е, няма да платите 400 долара, нито дори 400 лева. Желанието ни е да направим този семинар колкото се може по-достъпен, защото искаме всяко българско дете да има възможност да ползва хомеопрофилактика и хомеопатична детокс терапия. Тези две области от хомеопатията са сравнително по-лесни за прилагане и могат да се практикуват от всички лекари, които имат общи познания по хомеопатия.

Затова цената на семинара е само 250 лв, а при ранно записване до края на 2019 година е само 160 лв! Можете да си осигурите място на семинара като внесете цялата такса от 160 лв. Натискайки бутона “Плащане”, ще имате възможност да платите онлайн с банкова карта или микросметка, в офис на EasyPay или с банков превод.

Побързайте, защото на 1.1.2020 г цената се увеличава на 200 лв, а ако се запишете след 10.1.2020 г., ще трябва да платите пълната такса от 250 лв.

Описание Сума
Семинар Хомеопрофилактика за специалисти – ранно записване 160 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Очакваме ви на семинара!

С уважение – д-р Вилма Михайлова и д-р Петър Найденов