Posted on Leave a comment

Прости лекове за COVID-19 и други вируси

 

Карантината е погрешен медицински подход към заболявания, за които съществува лечение. Дори когато не сме имали лек за гъбични или устойчиви на антибиотици инфекции, досега никога не сме затваряли света, за да спрем инфекция. Медицинските институции по-скоро биха разрушили света, вместо да признаят, че има лечение, което работи. Лекарите вече използват успешно лечения, които ще охладят паниката. Те биха могли да развалят плановете на световните здравни служители, които искат да изпълнят своя сценарий на всяка цена. Ford и GE Healthcare си партнират за започване на производство на апарати за изкуствено дишане. Компаниите имат за цел да произведат 50 000 бройки в рамките на 100 дни и да създадат възможност за бързото увеличаване на производството, което да помогне за задоволяване на нарастващото търсене в САЩ на фона на пандемията. Ако следваме само някои от чудесните лекарски съвети по-долу, няма да имаме нужда от апарати за изкуствено дишане. Ако се отнасяме правилно, със знания и медицинска мъдрост, дори и тези с предразположеност не биха умирали – поне не от тази инфекция, въпреки че хиляди на ден умират по други причини.

Големи дози витамин С

Медицинските власти не искат да чуят д-р Андрю Вебер, пулмолог и специалист по спешна медицина, свързан с две здравни заведения в Нортуел на Лонг Айлънд, който казва, че пациентите му с коронавирус, нуждаещи се от интензивно лечение, незабавно получават интравенозно витамин С три или четири пъти ден.

Хлорохин и азитромицин

Д-р Владимир Зеленко в Ню Йорк използва обикновен коктейл от три евтини, доказани, широко достъпни лекарства. Лекува успешно най-малко 500 пациенти с корона вирус. Това е амбулаторно лечение, комбиниращо обичайното антималарийно лекарство хидрокси-хлорохин  с популярния антибиотик (сумамед) и  цинков сулфат. Така той е спасил 100% от пациентите си.

Д-р Дидие Рау (Didier Raoult) е професор по микробиолoгия, който специализира инфекциозни заболявания и е директор на IHU Mediterranee Infection Institute в Марсилия, Франция. Той е участвал в клинично изследване, при което  хидроксихлорохинът и азитромицинът излекуват 90% от случаите на Covid-19, ако инфекцията е потвърдена с тест много скоро след заразяване. Ранните масови тестове са в основата на успешната стратегия на Южна Корея. Д-р Рау се противопоставя на пълното изолиране на здрави хора и възможни преносители. Той смята този подход за средновековен. Той е за масови ранни тестове (които освен Южна Корея бяха успешни в Сингапур, Тайван и Виетнам) и бързо лечение с хидрокси-хлорохин. Само заболели лица трябва да бъдат поставени под карантина.

Цинк

Д-р Джеймс Роб, патолог, който работи с корона вирусите още от 70-те години на миналия век, твърди, че цинковите таблетки са „сребърен куршум срещу корона вируса“. Д-р Роб се позовава на изследвания, които демонстрират инхибиране на репликацията на много вируси, включително корона вирусите, при излагане на цинк. Цинкът инхибира действието на коронавирусната РНК-полимераза, затова е в основата на самата методология, чрез която коронавирусната инфекция се потвърждава в лабораторни условия. Публикуваната медицинска литература сочи, че суплементацията с цинк има благоприятно действие при диария, белодробна туберкулоза, остри бронхити и пневмонии. Цинкът е необходим за поддържане на функцията на тимусната жлеза, за да произвежда цял живот антитела от клетките на Т-паметта.

Витамин D

Проучване от Университета в Торино показва, че Витамин Д може да играе важна роля за лечението и превенцията на Covid-19. Изследванията анализират връзката между дефицита на вит Д в организма и вирусите. Професор Джанкарло Исая, президент на Медицинската академия, казва, че: „предварителните данни, събрани през последните дни в Торино, показват, че голям процент от пациентите с covid-19 имат дефицит на витамин Д“.

Витамин Д има активна роля в регулирането на имунната система. Доказателствата сочат, че той намалява риска от респираторни вирусни инфекции, включително от корона вирус. Липсата на витамин Д в организма често се свързва с няколко хронични заболявания, които могат да намалят продължителността на живота при стари хора, още повече при covid-19. Съществуват безброй доказателства, че Витамин Д играе активна роля в модулирането на имунната система. Съществува връзка между недостига на вит Д и многобройни хронични патологии, които могат да намалят продължителността на живота при старите хора, особено при инфекция с Covid-19. Витамин D намалява риска от респираторни инфекции с вирусен произход, включително тези, причинени от коронавирус. Витамин Д способства за неутрализиране увреждането на белите дробове, причинено от свръх-възпаление. Доказано е, че високите дози витамин Д също намаляват репликацията на вируса на СПИН, увеличават имунните клетки и намаляват дефицита на желязо през зимата. Изследванията показват, че витамин Д3 представлява евтина добавка за подобряване на свързания със СПИН имунитет.

Д-р Дейвид Браунщайн споделя: „В моя кабинет не се притесняваме от COVID-19. От 27 години успешно лекуваме коронавирус, грип, риновирус и много други вирусни грипоподобни заболявания. Успешно използваме естествени терапии, за да подсилим имунната система, както и да убиваме вируси, включително грипоподобни вируси. Днес поръчах интравенозен водороден прекис, витамин С, озон и глутатион  за моите болни пациенти. Сигурен съм, че тези терапии ще им помогнат да се възстановят безпрепятствено.” Водородният прекис вече се използва за почистване на маски, за да могат да се използват отново!

Глутатион

Някой обръща ли внимание на факта, че глутатионът е уважаван лек за вирусни инфекции, особено в комбинация с натриев бикарбонат? Дори не се мисли за натриевия бикарбонат (сода за хляб), който вероятно е най-добрият отговор срещу вирусите, защото те са чувствителни към рН. PH на кръвта е най-важният фактор, който определя състоянието на микробите в кръвта. Дори леко повишаване на рН е благоприятно за организма. Такова лечение може да се провежда и в домашни условия.

Сода бикарбонат срещу коронавирус

Консумацията на натриев бикарбонат (сода за хляб) с или без лимон помага за превенцията от заразяване с COVID-19. Според Световната здравна организация (СЗО) все още няма конкретен лек за новия коронавирус. Те изостават, около 102 години, за да сме точни, от времето, когато някои лекари по време на пандемията от испански грип са използвали сода бикарбонат със 100% успех.

Като киселинен неутрализатор, содата за хляб отдавна е предпочитана заради различните си приложения като първа помощ. Разтворена в хладка вана, тя ще успокои дискомфорта от слънчево изгаряне или сърбежа от отровен бръшлян. Направена на паста с хладка вода и нанесена директно върху кожата, тя ще облекчи болката от пчелните ужилвания. Половин чаена лъжичка сода за хляб, смесена с 120 мл вода, може да се приема като антиацид.

Воден разтвор на сода бикарбонат (с глутатион) може да бъде вдишван с инхалатор право в белите дробове. Може да се прилага интравенозно и да се приема перорално във високи дози за радикални промени в pH на кръвта. Та е широко достъпна, евтина и безопасна за използване за огромната част от хората. Ключът е в значителните покачване на pH. Това повишава електрическото напрежение и кислородното съдържание в клетките ни, на което разбира се всички видове вируси, бактерии и гъбички не реагират добре. Въпреки че натриевият бикарбонат се използва всеки ден в спешните отделения и дори в линейките, медицинските власти отказват дори да мислят да използват сода за хляб, за да помогнат на хората с коронавирусна инфекция.

Водород

Кое е първото нещо, което прави пожарната служба, когато камионите й пристигат при пожар? Те изваждат маркучите, свързват се с пожарните кранове и изливат тонове вода. В медицинския свят еквивалентът на водата е водородът, с който също може да бъде „наводнено“ умиращо тяло, за да загаси „пожарите“ от възпаление и оксидативен стрес. В бъдеще водородът ще стане толкова важен в болниците, колкото кислородът.

Скорошни проучвания разкриват, че интраперитонеалната инжекция на богат на водород физиологичен разтвор има изненадващи противовъзпалителни, антиоксидантни, антиапоптозни ефекти. Защитава организма от увреждане при сепсис и перитонит, намалявайки оксидативния стрес и прекалените провъзпалителни реакции. Повечето увреждания и дискомфорт, причинени от вируса, са причинени главно от възпалителна цитокинова буря и оксидативен стрес, а не от самия вирус. Проучванията показват, че потискането на цитокиновата буря и намаляването на оксидативния стрес може значително да облекчи симптомите на грип и други тежки вирусни инфекции. Следователно учените предполагат, че терапията с физиологичен разтвор, богат на водород е надеждна и ефективна при синдрома на множествена органна дисфункция (MODS), предизвикан от грип и други вирусни заболявания.

Медицинска марихуана

Според д-р Дейвид Алън канабидиолът (CBD) може да регулира имунната система и така да осигури защита от вирусни инфекции. Канабисът  пречи на развитието на гъбички и бактериите и може да се счита за нов клас антимикробно средство с различен механизъм на действие от другите антимикробни средства. Доказано е , че канабиноидите убиват вируси, включително хепатит С и ХИВ вируса. Канабиноидите регулират и намаляват прекаления имунен отговор към инфекцията.

Заключение

Много са възможностите за лечение – естествени и фармацевтични, но медиите и здравните власти ограничават избора на хората. Това е масова лоша практика с пълната подкрепа на политиците и всички власт имащи. Изброените средства са в основата на медицински протокол за лечение на коронавирус, грип и други вирусни инфекции. Повечето от горепосоченото може да се използва както в отделения за интензивно лечение, така и у дома. Ако медицинските власти наистина бяха заинтересовани да спасяват човешки животи, те биха отворили умовете и сърцата си към предложенията на лекарите по-горе.

Други прости лекарства, които могат да се добавят към горния списък, са зеолит, магнезиев хлорид (или магнезиев бикарбонат) и инфрачервена терапия.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.