Сътрудничество с Авита

Вие сте практикуващи хомеопати? Или имате сайтове, блогове и Фейсбук групи, посветени на здравето? Предлагаме ви възможност за сътрудничество с аптека „Авита“.

Това сътрудничество е изгодно за вас и улеснява много хората, които търсят качествени и надеждни хомеопатични препарати на разумни цени. Вярваме, че заслужавате възнаграждение за това, че помагате на хората и разпространявате информация за истинското здраве. Вярваме също, че всеки човек има право да избира да се лекува с методи и лекарства, които преди всичко не вредят – а хомеопатията е именно такъв метод.

Най-лесният начин:

Ако сте практикуващ хомеопат и желаете да си сътрудничим, моля изпратете ни Вашите данни и ще се свържем с Вас в най-скоро време, за да уточним детайлите. За да си сътрудничим, не е нужно да работите с Интернет (моля, вижте Условията по-долу – раздел “Работа извън Интернет”).

Правила и условия за сътрудничество

С включването си като партньор в тази програма за сътрудничество („Програма“) с Авита Груп ООД („Авита“) се съгласявате да спазвате следните правила и условия (Условия):

Авита си запазва правото да обновява и променя Условията без предизвестие. Всички новости, включително пускането на нови инструменти и ресурси, са предмет на тези Условия. Продължаващото използване на Програмата след такива промени представлява Вашето съгласие за такива промени.

Нарушаването на някои от изброените по-долу условия ще доведе до прекратяване на Вашата сметка и до отнемане на всички неплатени плащания на комисионни, получени по време на нарушението.

Приемате да използвате Програмата на своя отговорност.

Условия за профила
- Трябва да сте навършили 18 години, за да сте част от тази програма.
- Трябва да предоставите пълното си и точно име, валиден имейл адрес и всяка друга информация, която се изисква, за да завършите процеса на регистрация.
- Вашето потребителско име може да бъде използвано само от едно лице. Недопустимо е използването на потребителско име от няколко човека.
- Едно физическо лице или юридическо лице не може да поддържа повече от един профил.
- Вие сте отговорни за сигурността на вашия акаунт и парола. Авита не носи отговорност за загуби или щети от неспазването на това задължение за сигурност.
- Вие носите отговорност за цялото публикувано от Вас съдържание и всички Ваши действия в Интернет.
- Не можете да използвате Партньорската програма за незаконни или непозволени цели.
- При използването на Услугата не трябва да нарушавате закони във вашата юрисдикция.
- Не можете да използвате Партньорската програма, за да печелите пари от собствените си заявки.

Връзки и графики на вашия сайт, във вашите имейли или други съобщения

След като се включите в Програмата, ще ви бъде даден уникален партньорски код. Имате право да поставяте връзки, банери или други графики с Вашия партньорски код на Ваши сайтове, във Ваши имейли или в други съобщения. Ще Ви предоставяме насоки, стилове на връзки и графични файлове, които да използвате при свързване със сайта на Авита. Можем да променяме дизайна на графиките по всяко време без предупреждение, но няма да променим размерите на изображенията без подходящо предупреждение.

За да позволим точното проследяване, отчитане и начисляване плащанията към партньорите, ще Ви предоставим специални формати на връзки, които да се използват във всички връзки между Вашите сайтове и сайта на Авита. Трябва да се уверите, че тези връзки работят правилно. Връзките към сайта на Авита, пуснати на Ваши сайтове съгласно настоящото споразумение и които правилно използват такива специални формати за връзка, се наричат ​​”специални връзки”. Вие печелите комисионни единствено от продажби на продукти чрез сайта на Авита, които се осъществяват чрез вашите специални връзки. Не носим отговорност за неуспех при използването на специални връзки или неправилно въвеждане на партньорския Ви код.

Определяне като сътрудник

Не можете да твърдите, че сте наш официален представител; такова действие може да доведе до изключването Ви от Програмата.
Не можете да представяте погрешно или да украсявате връзката между нас и вас.
Не може да твърдите, че разработвате наши продукти, че сте част от Авита или че има някаква връзка или принадлежност между нас и вас или друго лице или организация, освен ако това е изрично разрешено от това Споразумение.

Не можете да купувате продукти чрез партньорските си връзки за ваша собствена употреба. Такива покупки могат да доведат (по наше усмотрение) до удръжки и/или прекратяване на настоящото споразумение.

Кодове/купони за отстъпка при лични покупки

Когато е възможно, Авита може да ви предостави специални кодове/купони за отстъпка при закупуване на точно определени категории продукти лично за вас. Отстъпката, която можете да ползвате, зависи от постигнатите от Вас резултати по Програмата, а именно:
- Ако през даден календарен месец сте спечелили комисионни от 5,00 до 39,99 лв, можете да ползвате купон за отстъпка в размер на 5% при лични покупки, който е валиден през целия следващ календарен месец.
- Ако през даден календарен месец сте спечелили комисионни от 40,00 до 59,99 лв, можете да ползвате купон за отстъпка в размер на 8% при лични покупки, който е валиден през целия следващ календарен месец.

Ако през даден календарен месец сте спечелили комисионни над 60 лв, можете да ползвате купон за отстъпка в размер на 10% при лични покупки, който е валиден през целия следващ календарен месец.
- Всеки нов сътрудник получава купон за отстъпка 5%, валиден до края на календарния месец, през който заявлението му е било одобрено. Ако желае да ползва отстъпка при лични покупки и след това, достатъчно е да генерира комисионни в размер на 5,00 лв. на месец.

Комисионни и отстъпки

За да може една продажба на продукт да отговаря на условията за получаване на комисионна, клиентът трябва да кликне върху специален линк от ваш сайт, имейл или други съобщения, да влезе на сайта на Авита и да поръча продукт.

Ще плащаме само комисионни, генерирани чрез правилно форматирани специални връзки, които автоматично се проследяват и отчитат от нашите системи. Няма да плащаме комисионни, ако някой каже, че е закупил продукти или е въвел код за препращане, ако не е проследен от системите ни.

Запазваме си правото да отменяме комисионни, получени чрез измамни, незаконни или прекалено агресивни, съмнителни продажбени или маркетингови методи.

Ние сме отговорни само за плащания по сметки на сътрудници, които са натрупали поне 100 лв. комисионни. Няма да Ви бъдат изплащани комисионни, докато в профила Ви на сътрудник не се съберат поне 100 лв.

Ако желаете, можете да ползвате комисионните си, независимо от размера им, като отстъпка при закупуване на всякакви продукти от Авита, например: имате натрупани комисионни в размер на 15 лв, решавате да си купите нещо от Авита, което струва 20 лв, плащате само 5 лв, а остатъкът се покрива от Вашите комисионни.

Работа извън Интернет

Ако сте практикуващи хомеопати, които изписват хартиени рецепти на своите пациенти, за ваше улеснение просто попълнете данните си в Заявката за сътрудничество. Така упълномощавате Авита да ви регстрира в Програмата за сътрудничество. Ще получите ваш уникален номер на сътрудник (УНС) и кочан с рецептурни бланки, на които са отпечатани телефоните на аптека Авита. Моля, пишете вашия УНС на всяка рецепта, която издавате. Ако имате личен печат, който поставяте върху рецептите си, предупредете ни, за да го свържем с вашия УНС. Когато предписвате хомеопатични лекарства, казвайте на вашите пациенти да снимат рецептата и да я изпратят по Viber на телефонния номер на аптека Авита 0894 434614, който е на всяка наша рецептурна бланка. Ако те се обаждат по телефона, служителите в аптеката ще ги питат за УНС или името на хомеопата, който им е изписал рецептата. Така ще водим отчет за получените чрез вас поръчки. Когато а сметката ви се натрупат комисионни за 100 лв, ще ви се обадим да решите как искате да ги получите (в брой или като отрстъпка срещу заявка). Можете да се осведомявате за вашите комисионни по телефона в работно време на аптеката.
Ще ви бъде изпратен също линк, който можете да разпечатите върху ваши визитки, листовки и пр., за да го давате на потенциални клиенти. При желание от ваша страна наш сътрудник може да ви помогне да сложите своя линк на сайта си или да го добавите към имейла си, ако изпращате на пациентите предписанията си по имейл.

Плащания на комисионни

Комисионните за всеки календарен месец се изплащат до края на следващия календарен месец, ако текущите Ви приходи по Програмата са над 100 лв.

За да ви бъдат изплатени комисионните, трябва да се свържете със счетоводството на Авита Груп ООД на тел. 0884 574313, да заявите желанието си за това и да представите декларация за доходите и осигуровките си по образец, който ще ви бъде изпратен от счетоводството по имейл. Моля, имайте предвид, че по закон трябва да включите тези свои комисионни в годишната си декларация за доходите.

Ако не сте натрупали 100 лв. от комисионни за съответния период, печалбата Ви се пренася за следващия месец и Ви се изплаща след като натрупате тази сума. Например: ако за месец май имате 15 лв. комисионни, те се пренасят за юни и ако до края на юни спечелите още 15 лв (или общо 30 лв), те Ви се пренасят за следващия месец и т.н, докато стигнат 100 лв.

Авита се ангажира да полага усилия за възможно най-ранно изплащане на конисионните, когато това е възможно. Крайният срок за изплащане е до края на следващия месец.

Можете да изберете с парите от комисионните, независимо от сумата, която сте заработили, да си закупите продукти на Авита от определени категории с допълнителна отстъпка от 10% – например, ако имате комисионни за 30 лв, можете с тях да си закупите продукти от въпросните категории за 33 лв. Ако продуктите струват повече, доплащате само разликата в цената. В този случай не е нужно да представяте никакви документи, защото това не се води доход, а отстъпка при пазаруване. За да се възползвате от този начин, трябва да се обадите в Аптека АВИТА на тел. 0894 434614 и да заявите това си желание, както и кои продукти искате да си поръчате. Когато получавате продукти за сметка на вашите комисионни, доставката им се поема от вас. Единственото условие е стойността на вашата заявка да бъде по-голяма от цялата натрупана до момента от вас комисионна (разликата доплащате при получаване на заявката). Например, ако имате натрупана комисионна 75 лв., можете да заявите продукти за 75.01 лв. и при получаване ще заплатите само 0.1 лв. (една стотинка).

Категориите, за които важи допълнителната отстъпка, са ХДТ, ХП, Класическа хомеопатия, Наши разработки и Хомеопатични комплекти

Клиенти

Клиентите, които купуват продукти чрез тази програма, ще се считат за клиенти на Авита. Всички наши правила, политики и процедури относно поръчки на клиенти, обслужване на клиенти и продажби на продукти ще се прилагат за тези клиенти.

Можем да променим нашите правила и оперативни процедури по всяко време. Например, можем да променяме цените на продуктите, продавани по тази Програма в съответствие с нашата ценова политика. Цените и наличността на продуктите може да се различават от време на време.

Тъй като промените в цените могат да засегнат продуктите, които сте показали на вашия сайт, не трябва да показвате цените на продуктите в сайта си. Ще полагаме усилия да представяме точна информация, но не можем да гарантираме наличността или цената на всеки конкретен продукт.

Вашите отговорности

Вие сте изцяло отговорни за разработването, функционирането и поддръжката на вашите сайтове и за всички материали, които се появяват там. Например, Вие сте изцяло отговорни за:
- техническата работа на Вашия сайт и свързаното с него оборудване
- това, че показването на специални връзки в сайта Ви не нарушава никакво споразумение между вас и трета страна
- точността, истинността и целесъобразността на материалите, публикувани на сайта Ви (включително всички материали, свързани с наши продукти и всяка информация, включена в специални връзки или свързана с тях)
- това, че материалите, публикувани на сайта Ви, не нарушават правата на трети страни (авторски права, права на собственост, търговски марки, поверителност или други лични права)
- Гарантиране, че материалите, публикувани на сайта Ви, не са клеветнически или по друг начин незаконни
- гарантиране, че сайтът Ви обяснява как се събират, използват, съхраняват и разкриват данни, събрани от посетителите
- предупреждаване, че трети страни (включително рекламодатели) могат да показват съдържание и/или реклами и да събират информация директно от посетителите и че може да поставят или разпознават бисквитки в браузърите на посетителите.

Хомеопатичните лекарства са медикаменти със статут “без конкретни показания”. При всеки пациент те действат само на принципа на подобието, затова нямате право да твърдите, че дадено лекарство лекува дадени болести или симптоми и така да подтиквате потенциални клиенти към това да си купуват лекарства.

Недопустими са твърдения от рода на “Беладона гарантирано ще свали температурата на детето ви”.

Допустими твърдения са “Беладона може да помогне на деца с повишена температура, ако симпотомите им включват… (симптоми на Беладона).

Съответствие със законите

Като условие за вашето участие в Програмата Вие се съгласявате, че докато сте участник в програмата, ще спазвате всички закони, наредби, правила, нареждания, лицензи, разрешения, решения или други изисквания на всеки държавен орган, който има юрисдикция над вас. Също се съгласявате, че като условие за вашето участие в програмата ще спазвате всички приложими закони, които уреждат имейл-маркетинга и всички анти-спам закони.

Срок на споразумението и програмата

Настоящото споразумение влиза в сила след одобряването на вашето заявление за програмата. Споразумението може да бъде прекратено и от вас, и от нас по всяко време, като бъде уведомена другата страна писмено за това. Веднага след прекратяване на Споразумението се ангажирате да премахнете от сайта си всички връзки към https://avita.bg и всички други предоставени от нас материали, свързани с Програмата. Авита си запазва правото да прекрати програмата по всяко време. При прекратяване на програмата аптека Авита ще плати всички дължими приходи, натрупани над 20 лв.

Прекратяване на договора

Авита, по свое усмотрение, има право да прекратява участието на сътрудници, да закрива профили и да отказва всякакво настоящо или бъдещо използване на Програмата или всяка друга услуга на Авита.

Това прекратяване на Услугата ще доведе до деактивиране или изтриване на Вашата Сметка или достъпа Ви до Вашата Сметка, както и конфискация и отказ от всички потенциални или платени комисионни във Вашата Сметка, ако са били получени чрез измамнически, незаконни или твърде агресивни, съмнителни продажбени или маркетингови методи.

Авита се ангажира да разглежда добронамерено и справедливо всички спорове и оплаквания и да обсъжда със засегнатите страни всички възможности за взаимно изгодни решения на възникнали проблеми.

Връзка между страните

Вие и ние сме независими изпълнители и нищо в това Споразумение няма да създаде партньорство, съвместно предприятие, агенция, франчайз, търговски представител или трудови правоотношения между страните. Няма да имате право да правите или приемате оферти или представителства от наше име. Нямате право на никакви изявления, независимо дали на сайта Ви или по друг начин, които биха противоречали на нещо в този раздел.

Ограничения на отговорността

Авита не носи отговорност за никакви щети (или загуба на приходи, печалби или данни), възникващи във връзка с това Споразумение или Програмата, дори ако сме били уведомени за възможността за такива щети. Освен това общият ни пасив, възникващ по отношение на настоящото споразумение и Програмата, не може да надвишава общите такси за препращане, платени или дължими по настоящото споразумение.

Условия за ползване

Ние не даваме никакви гаранции по отношение на Програмата или на каквито и да било продукти, продавани чрез Програмата (включително, без ограничение, гаранции за годност, продаваемост, ненарушаване или каквито и да е подразбиращи се гаранции, произтичащи от курс на изпълнение, търговско ползване). Освен това ние не гарантираме, че функционирането на Авита ще бъде непрекъснато или без грешки и няма да носим отговорност за последствията от всякакви прекъсвания или грешки.

Независимо разследване

Вие приемате, че сте прочели това споразумение и сте съгласни с всички негови правила и условия. Вие разбирате, че ние можем по всяко време да предлагаме на клиентите условия, които могат да се различават от тези, съдържащи се в настоящото споразумение, или да работим и с други уеб сайтове, които са подобни на Вашия сайт.

Вие независимо сте оценили необходимостта за участие в програмата и ние не се позоваваме на каквито и да било представяне, гаранция или декларация, различни от установените в това споразумение.

Арбитраж

Всеки спор, свързан с настоящото Споразумение (включително всяко действително или предполагаемо нарушение или вашите отношения с нас или някой от нашите филиали) ще бъде предаден на поверителен арбитраж.

Ако по някакъв начин се нарушават или заплашват правата за интелектуална собственост, може да поискаме преустановяване или друго подходящо действие в който и да е съд.

Вие се съгласявате да не се възползвате от изключителната юрисдикция и място в тези съдилища. Арбитражът по това споразумение се извършва съгласно действащите правила на Арбитраж. Решението на арбитъра е задължително и може да бъде вписано като решение във всеки компетентен съд в Република България.

Разни

Настоящото споразумение ще се регулира от законите на Република България.

Нямате право да получавате каквито и да било суми пари по това Споразумение, без да сте попълнили коректно и подписали собственоръчно Граждански договор, който можете да получите от нас.

Съгласно това ограничение настоящото споразумение е обвързващо, в полза на и изпълнимо срещу страните и техните съответни наследници и възложители.

Неприлагането на която и да е разпоредба към настоящото споразумение няма да представлява отказ от правото ни да приложим впоследствие такава разпоредба или друга разпоредба на настоящото споразумение.

Условията за ползване представляват цялостното споразумение между Вас и Авита и уреждат използването на Услугата от Вас, замествайки всички предварителни споразумения между Вас и Авита (включително, но не само, предишни версии на Условията).

Редакция от 26.03.202

Разбира се, ако предпочитате, можете да се регистрирате за онлайн сътрудничество тук.

Как работи Програмата за сътрудничество:

Можете да видите повече подробности за точните факти и цифри на страницата Правила и Условия – тук описваме само основните принципи.

  1. Регистрирате се на сайта от меню Потребители – Регистрация/Вход, след което пак оттам влизате в потребителския си профил.
  2. Отивате в меню Сътрудници – Регистрация. Попълвате коректно всички задължителни полета във формата за регистрация на сътрудници и ни изпращате своето заявление за регистрация.
  3. Наш служител се свързва с Вас, за да потвърдим данните Ви, да обсъдим кандидатурата ви, да отговорим взаимно на въпросите си и да се уверим, че искаме да работим заедно.
  4. След този разговор получавате по имейл съобщение дали кандидатурата ви е одобрена. Ако сме ви одобрили, получавате достъп до Контролния панел за сътрудници.
  5. Влизате в Контролния панел за сътрудници и от неговото вътрешно меню Реклами копирате вашия индивидуален линк, който е във формат www.avita.bg/?xxx, където xxx е вашият номер на сътрудник.
  6. Поставяте този линк на видно място в сайта си, в блога си, във Фейсбук или като подпис в имейлите, които изпращате, за да се разпространява сред контактите ви в Интернет. Може да го пращате по Viber, Messenger и като СМС.
  7. След като насочен от вас клиент влезе за първи път в сайта на аптеката, на компютъра му се поставя бисквитка, валидна 180 дни. Така всеки следващ път, когато през този период от същия компютър някой влезе в сайта, системата знае, че е насочен от вас, и щом той си поръча продукти от определени категории, вие получавате комисионна.

Купони / кодове за отстъпка

За да мотивирате вашите контакти да пазаруват от сайта на АВИТА, можете да създадете свои купони (кодове за отстъпка). Това става като влезете в потребителския си профил в сайта от меню Потребители – Вход / Регистрация и изберете от менюто вляво Моите купони – Създай купон.

Купоните са специални кодове, който имат формат username-xyz, където username е вашето потребителско име, а xyz е някакви букви или цифри, въведени от вас, например Ivan-otstapka. Тъй като всеки код е уникален и създаден лично от вас, системата ви разпознава и ви начислява комисионни.

Можете да си разпечатите малки визитки с вашия адрес на сайта www.avita.bg/?ххх, на които да пише нещо от рода на „ Поръчайте продукти за 25 лв. и получете отстъпка като въведете код Ivan-otstapka.“ За разлика от уникалния ви линк, купоните работят и офлайн, например можете да ги давате на познати. Дори да влязат просто на сайта и да си поръчат, чрез купона системата ги разпознава като насочени от вас и ви начислява комисионни.

Предлагайте купоните на потенциални клиенти, които насочвате към сайта на Авита. Когато приключват поръчката, те въвеждат вашия купон/код в полето „Имате промо код? Кликнете тук за да въведете кода“ и получават отстъпка, стига покупката им да е за продукти на стойност над 25 лв. Тази сума е избрана, защото толкова струва един малък комплект за ХДТ (лекарство в четири потенции по 20 гранули).

За кои продукти получавате отстъпка

В аптека Авита се предлагат основно качествени хомеопатични лекарства и комплекти, приготвени на място от субстанции и материали, които внасяме от реномирани световни производители. Те са в категориите Класическа хомеопатия, Хомеопатична детокс терапия (ХДТ) и Хомеопатични комплекти. Предложението за сътрудничество срещу комисионни важи само за тези категории.

Всички отстъпки и комисионни обхващат само хомеопатичните лекарства, приготвени при нас! Това предложение не важи за продукти от други производители, които се продават в аптеката.

Ако са поръчани и други продукти, които предлагаме на сайта (например на производители като Хийл, Боарон и т.н.), за съжаление за тях не можем да си позволим да предлагаме отстъпка.

Бонус за хомеопати

С нашето предложение за лоялни клиенти по желание може да получите още един бонус – безплатна регистрация в секцията ни „Специалисти“! Това може да улесни свързването ви с потенциални пациенти, нуждаещи се от вашите услуги.

Благодарим Ви, че ни избрахте за свои партньори!

Екипът на аптека „Авита“