Плащания

Крайната цена на поръчката представлява общата сума от цените на всички поръчани продукти. Всички цени са в левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Цената на доставката е според актуалните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. Доставката се заплаща от купувача и се начислява за всяка поръчка допълнително (вижте цените за доставка).

Всички разходи, свързани с внос на стоки в държави, различни от Република България (мита, данъци, такси и др.), са за сметка на Купувача. Аптека АВИТА не носи отговорност и не се ангажира с извършването на действия в тази връзка или със заплащането на каквито и да било суми.

Начините на плащане, които се приемат, са следните:

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – При избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера, при доставката.
ПО БАНКОВ ПЪТ – При избор на начин на плащане „по банков път” при заявяване на поръчката от Потребителя, се създава поръчка с номер, както и му се издава проформа фактура, на базата на която той може да заплати. Потребителят извършва банков превод по сметката на Авита Груп ООД (Юробанк, IBAN: BG38BPBI79241073340301) като посочва номера на проформата като основание за превода, в срок от седем дни от подаването на заявката.

С КРЕДИТНА / ДЕБИТНА КАРТА – При плащане с банкова карта Потребителят се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Epay.bg, където въвежда данните за своята банкова карта и извършва дължимото плащане.

През Epay.bg – С превод от микросметката на купувача към микросметката на Авита Груп ООД.

Аптека АВИТА не изисква допълнителни такси, без значение от начина на плащане. Всички начислени такси, извън обявената на сайта стойност на поръчката и доставката се договарят между купувачите и обслужващите ги банки/посредници.

Плащания оn-line се правят в български лева (BGN) с банкови карти тип MasterCard, Maestro, Visa, V Pay, Visa Electron и карти с логото на Борика, стига банката-издател на картата да позволява това. Авита Груп ООД не съхранява никаква информация за картодържателя, тъй като тя се обработва само от системата за разплащане на ePay.bg.

Дата на последна корекция 20 октомври 2021г.