Posted on Leave a comment

Тахиони – Що е то?

Тахионите са елементарни частици, движещи се по-бързо от светлината. Според физиката те са носители на универсалната космична енергия, която предшества енергията на светлината. Тахионите притежават невероятна лечебна сила!

Тахионизацията реструктурира веществото на субатомно ниво и превръща тахионизираните субстанции в антени за тахиони. Могат да се тахионизират храни, вода, билки, витамини и други биоактивни субстанции за вътрешен прием, предмети за външно приложение – кристали, облекло, спално бельо, бижута и др.

Приемани вътрешно, тахионизираните продукти се усвояват от всички клетки или от точно определени тъкани и органи-мишени, превръщайки ги в антени, привличащи тахионна енергия към нашето биополе. Ето защо приемането на тахионизирани храни води до регенерация, балансиране и хармонизиране на организма отвътре и ни превръща в свръхпроводници на универсална / тахионна енергия.

Прилагани външно, тахионизираните продукти насищат с тахионна енергия пространството около тях и частите на тялото, намиращи се в него. Някои тахионизирани продукти образуват дифузен тахионен облак, други концентрират и насочват тахиони под формата на мощни потоци в определено направление.

Ползи от тахионизираните продукти:

  • На физическо ниво: намаляват стреса, успокояват болката, балансират, хармонизират и регенерират организма, възстановяват всички структури и обръщат ентропията (подмладяване).
  • На енергийно ниво: подравняват и възстановяват чакрите, връщат естественото им първоначално състояние на вертикалност, вследствие на което човек се превръща в свръхпроводник и предавател на универсална енергия,
  • На духовно ниво: възстановяване на хармонията, разширяване на съзнанието и ускоряване на собствената еволюция.

Човек представлява сложна система от фини организиращи енергийни полета (ФОЕП). На физическо ниво всяка клетка и всеки орган съществуват благодарение на своите ФОЕП. Същото важи и за останалите нива – емоционално, умствено и духовно. Общото ФОЕП поддържа като цяло човека жив и здрав (или болен) на физическо, емоционално, умствено и духовно ниво.  Чрез тези полета тахионната (универсална) енергия се усвоява и преобразува в съответните честоти и вибрации, характерни за дадените клетки и органи, както и за човека като цяло.

Тахиони и Енергиен Континуум

Когато човек е здрав и в добра форма, той лесно възприема тахионната енергия. Когато обаче неговите ФОЕП се увредят – например от болест, травма или неправилен начин на живот и хранене – те не могат да провеждат правилно жизнената сила към съответните структури – например, черен дроб – и така се получават хронични болести, остаряване и даже смърт. При болестите увреждането е във ФОЕП на засегнатите органи и системи, а при смъртта – в общото ФОЕП. Съответно след като човек умре, неговото ФОЕП вече не поддържа телата, органите и клетките му в едно цяло и постепенно те се разпадат. Органите още известно време са жизнеспособни, но и техните полета бързо се разрушават и започва разлагането.

Как да възстановим своите ФОЕП?
1. Чрез приемане на биогенни храни
2. Чрез използване на тахионизирани продукти, които дават възможност за по-голям приток на тахионна енергия (универсална енергия), която се преобразува в жизнена сила.
3. Чрез почивка и подходящи упражнения, йога, праначма, цигун и пр.
Най-добре е да се използват и двата метода едновременно!

Защо се намалява способността на ФОЕП да усвояват тахионна енергия?  Поради 2 причини:
1. Решение на Висшето АЗ да обърне внимание на човека върху даден проблем – най-често свързан с емоционален дисбаланс или неправилно мислене.
2. Неправилно хранене, стрес, преумора, вредни влияния от околната среда и пр.

Прилагането на тахионна енергия чрез употреба на тахионизирани продукти временно заобикаля блокажите и така ни дава време да осъзнаем нашите проблеми, които са истинските причини за боледуване, без да трябва да се разрушава тялото ни. Разбира се, най-добре е да се променим, като вземем съответните решения така, че да възстановим отново правилното протичане на енергиите през нашата енергийна система. В противен случай ефектът от тахионизираните продукти ще бъде временен.

Да разгледаме следния пример: жена, която поради много натрупани обиди, аборти, приемане на противозачатъчни и/или други причини е получила хормонален дисбаланс, а след известно време и рак на гърдата. Ако тя не направи хомеопатична детокс терапия заради абортите, хормоналните препрати и потискащата терапия, свързана с рака, ако не възстанови емоционалния си баланс (например, с лекове от цветя на Бах, афирмации, работа върху себе си), ако не прости обидите, колкото и да приема тахиони, тя няма да може да се излекува. Възможно е след време да получи метастази или рак на половите органи. Но ако работи върху себе си правилно, като същевременно прилага техионна енергия там, където е нужно, с времето хармоничното протичане на енергията през нейните фини тела и ФОЕП ще се възстанови и ракът постепенно ще бъде излекуван. В случая тахионите печелят време и поддържат като патерица съответните органи и системи. Например, тази жена може да носи тахионизирани дискове на мястото на тумора или операцията, както и върху съответните чакри, свързани със засегнатите области от тялото ѝ.

Друг пример: спортист получава травма по време на състезание. Прилагането на тахионизирани продукти ще помогне за много по-бързо възстановяване (доколкото е възможно, разбира се), но за да не се стига до подобни травми в бъдеще, този спортист трябва да се промени така, че да не ги предизвиква повече. Освен това, той трябва да се храни, да се упражнява и да приема и нужните хранителни добавки, както и да се движи и упражнява на чист въздух и на слънце.

Какъв е изводът? Тахионите помагат, но не може да се очаква да стане чудо, ако човек пуши цигари, употребява алкохол или наркотици, постонно се ядосва, ревнува, критикува, страхува се и пр., храни се безобразно, не се движи достатъчно и живее в замърсена среда. Но ако човек е в енергийна дупка или просто не му стигат силите поради различни причини, тахионите могат да го извадят и да му дадат недостигащата му енергия, докато се възстанови. А ако човек е здрав, той все пак има слаби места или претоварва определени части от организма си. И като ги подсилва с тахионна енергия, той може да живее много по-добре, да бъде по-здрав и по-добре да върши онова, за което е дошъл на този свят.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.