ХДТ лекрства от Hahnemann Apotheek

Много от лекарствата за ХДТ, които предлагаме, са приготвени на място в аптека АВИТА от изходни субстанции, закупени от Hahnemann Apotheek – Нидерландия. Доставчикът е избран по препоръка на Тон Янсен, който от много години работи с тази аптека. Някои лекарства са изработени по негови указания.

Дейността на аптека АВИТА започна именно покрай тези специализирани ХДТ-лекарства, след като д-р Петър Найденов бе организирал курсовете по ХДТ у нас с Тон Янсен. Една от причините да се създаде такава аптека бе, че цените без доставка на такива ХДТ продукти при закупуване от Нидерландия започват от 50 лв, оттделно доставката, отделно това, че хората няма как да се ориентират в един непознат за тях сайт на непознат за тях език, без да са хомеопати, които разбират внглийски или холандски език. А дори и да се оправят някак си, лекарствата им идват след 2-3 седмици. Така нашата аптека свърши много добра работа както на пациентите, така и на хомеопатите.

По българските закони лекарства, в това число и хомеопатични, могат да се продават само в аптеките, затова хомеопатите, които сами продават лекарства на пациентите си, колкото и да са добронамерени, влизат в конфликт със закона. А няма как един хомеопат да снабдява безплатно пациентите си дълго време с толкова скъпи лекарства. Създаването на Аптека АВИТА реши и този пропблем по блестящ начин – сега всеки пациент може да се снабди лесно (като изпрати по Вайбър снимана рецепта или като си поръча на български в онлайн магазина), бързо (на следващия работен ден за всеки град в България) и евтино (над два пъти по-ниска цена) ХДТ-лекарства със същото качество, приготвени на място в аптеката.

От Hahnemann Apotheek сме доставили преди всичко течните потенции за производство на комбинирани детокс лекарства, които започват с представката poly- (няколко, много). Тя означава, че са смесени няколко лекарства или ваксини, от които после чрез потенциране са приготвени специални лекарства за ХДТ. Например, poly-children vaccines е комбиниран препарат за детокс едновременно на много детски ваксини. Poly-antibiotics е за детокс едновременно на повечето от най-често използваните антибиотици, и т.н.

В повечето случаи за предпочитане е да се работи с poly- препарати, за да не се пропусне някой токсин, защото няма гаранция, например, че даден пациент през живота си не е приемал никакви други антибиотици, а само един. Дори и това да е така, препаратът поли-антибиотикс покрива и този антибиотик. Само ако сте абсолютно сигурни, че даден човек не е вземал никаква друга упойка, освен (например) лидокаин, вместо поли-местни анестетици може да се направи детокс Лидокаин 4х4. А нищо чудно после този пациент да си спомни, че преди години са му махали апендикса с друга упойка…

Друга група хомеопатични лекарства, които приготвяме с изходни субстанции от Hahnemann Apotheek, са саркодите и лекарствата от собствени субстанции на организма – например, Cartilago (хрущял), Progesteron, Medulla ossium (костен мозък), Placenta, Lac maternum (майчино мляко) и много други. Разбира се, при възможност за в бъдеще ще обогатяваме асортимента с лекарства, приготвени на място от изходни субстанции, които се добиват на място.