Posted on Leave a comment

Производство на хомеопатични лекарства по поръчка в Аптека Авита

Уважаеми клиенти,

В Аптека Авита непрекъснато се стремим да предоставяме висококачествени здравни решения, които отговарят на индивидуалните нужди на нашите пациенти. С удоволствие обявяваме нашата нова услуга за производство на хомеопатични лекарства по поръчка.

Разбираме, че някои хомеопатични лекарства, изисквани за метода на ХДТ (Хомеопатична Детокс Терапия), могат да бъдат трудно достъпни или изключително скъпи. За да улесним нашите клиенти, предлагаме възможност за изработка на хомеопатични лекарства по поръчка от алопатични източници.

Процесът е много прост. Ако алопатичното лекарство, което ви е необходимо за ХДТ, е на цена над 20 лева, моля изпратете неразпечатано хапче в част от блистер, където се вижда ясно името. Ние ще използваме това хапче като основа за изработване на хомеопатичното лекарство.

Моля да имате предвид, че ние ще използваме само хапче с ненарушена опаковка /блистер/, където името на лекарството се вижда ясно на блистера.

Ако алопатичното лекарство е на цена под 20 лева, ние ще го набавим сами и ще го добавим към сумата за приготвяне на хомеопатичното лекарство.

Таксата за приготвяне на лекарството е 50 лева. Тази такса покрива разходите за производство, потребни материали и труд.

След получаване на вашето хапче или информация за закупуването на алопатичното лекарство и плащане на таксата, нашите специалисти ще започнат процеса на изготвяне на хомеопатичното лекарство специално за вас.

Приготвеното лекарство ще бъде добавено на нашия уебсайт и ще бъде налично за закупуване на стандартните цени.

Пример за ценообразуване на ХДТ лекарство по поръчка:

  • Цена на алопатично лекарство в момента: 12,00 лв
  • Такса изработка на ХДТ лекарство: 50,00 лв
  • Цена на курс ХДТ 4 потенции/ 12С; 30С; 200С; 1М/ – *20 гранули – 23,40
  • Обща сума: 85,40 лв

Моля да имате предвид, че хдт лекарствата са абсолютно безвредни.

Поръчката на хдт лекарство става само на място или по телефон/вайбър 0894 434614. След уточняване на всички подробности и заплащане на сумата, ние ще започнем изработването, което отнема 5 работни дни. Моля да имате предвид, че диоставката ще отнеме още 2 дни.

Благодарим ви за доверието в нас и за избора на Аптека Авита за вашето здраве и благополучие. Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас.

С уважение,
Екипът на Аптека Авита

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.