Posted on Leave a comment

д-р Вилма Михайлова

д-р Вилма Михайлова

е управител на Медицински център “Хирон-София”. Тя е един от най-уважаваните и известни лекари-хомеопати в България. Тя е специалист по детски болести, завършила е Кралския хомеопатичен колеж в Лондон и Международната Академия по класическа хомеопатия в Алонисос, Гърция. Тя е лекар с над 30 годишен стаж, половината от които са като хомеопат. Д-р Михайлова е един от създателите на Асоциацията на лекарите-хомеопати в България.

През 1998 година решава да създаде собствена клиника за холистична екомедицина и оттогава посвещава времето си на популяризиране на интегративната медицина като най-успешен метод за лечение на всички видове заболявания.

Съчетаването и прилагането най-доброто от конвенционалната и алтернативата медицина е ново стъпало в eволюцията на разбирането ни за лечебното изкуство като цяло, смята д-р Михайлова и се опитва да изгради първата в България клиника по интегративна медицина. За нея на първо място стои превенцията на заболяванията и личностното развитие на пациентите.

Ролята на храненето, начинът на живот и отношенията с другите хора са не само предпоставка, но и определящ фактор за здравословното състояние на човека. В опит да предаде тези свои знания и разбирания, д-р Михайлова повече от десет години изнася безплатни общообразователни лекции из цяла България, които се радват на все по-голям успех.

За контакти: 0888 854 834

e-mail: hiron_med@abv.bg

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.