АКО СТЕ СЕ ВАКСИНИРАЛИ ПРОТИВ КОВИД-19

АКО СТЕ СЕ ВАКСИНИРАЛИ ПРОТИВ КОВИД-19 и искате да намалите страничните действия на ваксината, направете си хомеопатична детокс терапия. Това означава да приемате по схема в продължение на 4 или за по-сигурно 8 седмици хомеопатични лекарства, приготвени от самата ваксина. Те се наричат детокс на ковид-ваксина и са специфични за всеки ваксиниран в зависимост от това, коя точно ваксина му е поставена. Приготвят се в 4 потенции (т.е. едно и също лекарство с различна сила). Хомео-детокс лекарствата се приемат по 2 гранули само в понеделник и в четвъртък вечер. В събота вечер се приема лекарството ЦЦЦ (карцинозинум кум купрум) 200С – отново само 2 гранули, съответно 4 или 8 съботи поред.

Ето и схемата:

4 седмичен курс: 1 седмица потенция 12С, 2 седмица потенция 30С, 3 седмица потенция 200С, 4 седмица потенция 1М. Този курс е достатъчен, ако се започне веднага след ваксинирането.

8 седмичен курс: 1 и 2 седмица потенция 12С, 3 и 4 седмица потенция 30С, 5 и 6 седмица потенция 200С, 7 и 8 седмица потенция 1М. Този курс е за предпочитане, ако от ваксинирането са минали повече от 10 дни или сте имали по-сериозни странични действия.

В момента можете да си набавите Детокс Ковид – Пфайзер. Комплект от 4 потенции по 20 гранули заедно с 20 гранули ЦЦЦ 200С струва общо 25 лв. Комплектът стига за детокс на двама души при 8-седмичен курс или на 4 души при 4-седмичен. Приемаме поръчки по телефона.

Дори да нямате оплаквания след ваксинацията, направете си детокс. Той се понася добре и ще помогне на организма да се изчисти на енергийно-информационно ниво. Детоксът не пречи на ваксината да хване, т.е. със или без него пак ще си произведете антитела. Само че детоксът ще ви помогне да преодолеете нежеланите ефекти от ваксинацията много по-лесно.

Ако имате по-сериозни симптоми след ваксинацията, първо трябва да се консултирате с опитен хомеопат. Той ще прецени дали не се нуждаете от друга схема.