Безплатен уебинар ХДТ за всички – видео запис

Хомеопатичната детокс терапия (ХДТ)  е модерен клон на хомеопатията, който може да помогне за отстраняване на блокажите и възникналите проблеми, след употребата на различни токсини, лекарства, ваксини, вмешателства с неблагоприятно действие върху организма.

В много случаи здравословните проблеми сa свързани с прилагани лекарства, ваксини или токсични вещества. Понякога дори патологичната стеснителност и други психологични проблеми може да се дължат, например, на направени ваксинации, които потискат свободната изява на жизнената сила. Заповядайте на нашия безплатен уебинар в удобно за вас време, за да научите как да изчистите организма си от токсини с различен произход, които му вредят и пречат да бъде силен и здрав!

Масово употребявани алопатични лекарства като противозачатъчни, антибиотици, нестероидни противовъзпалителни, статини, антихипертензивни, сънотворни, болкоуспокояващи, противотемпературни и т.н. също имат негативни странични действия.

Всяка ваксина, всяко алопатично лекарство или токсин, след които са се появили оплаквания, може и трябва да бъдат използвани и като хомеопатични средства с цел детокс. Вече имаме условия да приготвяме хомеопатични препарати във всякакви потенции от алопатични лекарства, ваксини и всякакви токсични вещества.

ХДТ-методът е безопасен и ефективен, работи бързо и подобрява жизнеността. Подходящ е и за хора с психични симптоми като депресия и меланхолия, не натоварва организма, облекчава оплакванията и е много рентабилен финансово. Детоксикацията няма странични ефекти.

Моля попълнете формата по-долу, като впишете Вашите имена и имейл, изберете опция да получавате нашия бюлетин, ако желаете, и натиснете червения бутон абонирам се. Ще ви бъде изпратен имейл с подробности и линк към събитието – можете да го гледате в удобно за вас време и да го споделите с вашите хомеопати.