Posted on Leave a comment

Аптека АВИТА – по-здрав живот в по-здрав свят!

 „Висшият идеал на лекуването е бързо, нежно и трайно възстановяване на здравето”д-р Самуел Ханеман

АПТЕКА „АВИТА” е плод на сътрудничеството на съмишленици, обединени от идеята за безопасна щадяща медицина и популяризация на естествения природосъобразен начин на живот. Импулс за създаване на аптеката е запознаването с иновативния метод на Хомеопатична Детокс Терапия (ХДТ) и лично с автора на системата – нидерландския хомеопат Тон Янсен. Неговите последователи и ученици, видни лекари и хомеопати с дългогодишна практика, напредват в своето обучение, подкрепят развитието и усъвършенстването на хомеопатията да посреща адекватно предизвикателствата на настоящия 21-ви век.

АПТЕКА„АВИТА” предлага традиционни хомеопатични лекарства, а също и екстемпорални форми – приготвени на място по рецепта, базирани на утвърдени, реномирани световни доставчици с доказана добра производствена практика и дългогодишен опит:

АПТЕКА „АВИТА” осигурява индивидуални хомеопатични лекарства по рецепта – благодарение на собствена потенцираща машина, наподобяваща движението на човешката ръка, в аптеката се изработват лекарства за индивидуалните нужди на конкретни пациенти по предписания на хомеопати, специализирали Хомеопатична детокс терапия. Всеки може да поръча нужните му хомеопатични лекарства, произведени специално за него в нужните потенции (от най-ниските до 10М) за своята уникална схема за хомеопатична детокс терапия (ХДТ). При нас изработваме хомеопатични лекарства за всякакви нужди, например:  

  • дълго употребявани химически лекарства, хормонални препарати, вредни химикали
  • токсини от различен произход; 
  • често повтарящи се медицински манипулации или специфични упойки (например, при зъболечение) и др.

АПТЕКА „АВИТА” предоставя КОМПЛЕКТИ от класически хомеопатични лекарства на своите клиенти, на родителите на малки деца и хората, редовно използващи хомеопатия – за всеки случай и бърза реакция:

Нашите комплекти са съставени от едни от най-опитните български лекари хомеопати след внимателно проучване на световния опит в съответните области, затова може да разчитате, че те ще ви бъдат полезни в много случаи.

АПТЕКА „АВИТА” предлага не само качествени хомеопатични лекарства, ценна информация, полезни книги, но и възможност за сътрудничество и взаимополезни връзки.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ! НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС!

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В НАШИТЕ ИНИЦИАТИВИ И КУРСОВЕ! АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ ОНЛАЙН БЮЛЕТИН!

НЕКА ЗАЕДНО ПОДКРЕПЯМЕ ЖИВОТА С НЕЖНАТА МЕДИЦИНА НА БЪДЕЩЕТО!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.