Posted on Leave a comment

Добре дошли в Академия АВИТА

Здравейте и добре дошли в Академия АВИТА!

Тук можете да усъвършенствате своите знания по хомеопатия и холистична медицина, независимо дали сте професионалисти или тепърва започвате да усвоявате необятната материя на холистичния подход и хомеопатията.

Моля, най-напред се регистрирайте  на сайта, за да можете да извлечете максимална полза от него. Така ще получите достъп до всички безплатни курсове и други безплатни материали, които предлагаме. Това, че са безплатни, не означава, че не са ценни – напротив, както ще се убедите, в академия Авита има само качествени неща! Затова те са само за регистрирани потребители. Тук ще откриете онлайн курсове по: Хомеопрофилактика за специалисти, за пациенти и за родители, Хомеопатична детокс терапия за специалисти и пациенти, Първа помощ с хомеопатия за деца – курс за родители.

Лекции и курсове на тема здравословен начин на живот. Начините да си закупите курс са два:

1. Онлайн през еРау.bg – от меню Курсове – Купете курсове онлайн. Изберете курса, който ви интересува и натиснете бутона Купете онлайн. Ще бъдете пренасочени към сайта на еРау, където можете да платите онлайн с карта, в брой на каса на EasyPay, на банкомат или по банков път.

2. На каса на EasyPay – от меню Курсове кликвате на курса, който ви интересува, после на зеления бутон Купи този курс. Избирате си време, през което можете да гледате курса, и цена. После кликвате на Плащане. Подканват ви да се логнете или, ако още не сте регистрирани, да се регистрирате на сайта. После пак кликвате на Плащане и от появилото се съобщение преписвате КИН и името на фирмата ни Авита Груп ООД. Кликвате на жълтия бутон, отивате в EasyPay, плащате и ни уведомявате по имейл кой курс сте си купили (от меню Контакт – Академия).

До 3 работни дни (най-често същия ден) ще получите достъп до своите курсове. Може след като заплатите, в работни дни от 10 до 16 ч. да се свържете с Галя на телефон 0886 277858, за да ви даде достъп до курсовете. Моля предварително да ѝ пратите снимка на платежния си документ по Вайбър. Пожелаваме ви приятно учене!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.