Posted on Leave a comment

Донорска кръв и ваксини за COVID-19

Изследователи призовават за спешни мерки за справяне с масовото замърсяване на донорската кръв поради mRNA ваксините – резюме на статия на д-р Джоузеф Меркола по проверени факти.

Основни акценти:

 • Проблем със снабдяването с донорска кръв: Японски учени предупреждават за рисковете от използването на кръв от донори, които са получили mRNA ваксини срещу COVID-19, поради възможни опасни ефекти.
 • Замърсяване с прионоподобни структури: Кръвта, замърсена със структури, подобни на приони, които се намират в спайк протеина на вируса, може да увеличи риска от сериозни заболявания при получателите на кръвопреливания.
 • Мерки за управление на снабдяването с донорска кръв: Предлагат се по-строги интервюта с донори, периоди на изчакване и различни тестове за гарантиране на безопасността на кръвните продукти.
 • Призив за спиране на генетичните ваксини: Изследователите настояват за спиране на всички генетични ваксини и провеждане на строга оценка на рисковете и ползите, поради сериозните здравословни увреждания, свързани с тях.

Донорската кръв е замърсена поради mRNA ваксина

Подробности за основните проблеми:

 1. Какво са прионоподобни структури и защо са опасни?
  • Прионоподобни структури са неправилно сгънати протеини, които могат да причинят сериозни заболявания, като например болестта на Кройцфелд-Якоб (форма на прионно заболяване).
  • Тези структури могат да предизвикат неправилно сгъване на нормалните протеини в мозъка, което води до сериозни невродегенеративни заболявания, които са фатални и нямат лечение.
  • Ако тези прионоподобни структури се предават чрез кръвопреливания, има риск от развитие на такива заболявания у получателите.
 2. Други здравословни рискове:
  • Намалена имунна функция: Кръв от хора, получили множество дози от mRNA ваксини, може да намали способността на получателите да се борят с инфекции.
  • Образуване на кръвни съсиреци и амилоидни агрегати: Ако имунната система на получателя не може да неутрализира спайк протеина, може да се образуват кръвни съсиреци и амилоидни натрупвания, които са вредни.
  • Хронично възпаление: Продължителното излагане на антигените от COVID-19 ваксините може да предизвика хронично възпаление и имунни нарушения.
 3. Какво предлагат изследователите за управление на снабдяването с донорска кръв?
  • Обстойни интервюта с донори: Донорите трябва да бъдат питани за тяхната ваксинационна история, броя на получените дози, историята на COVID-19 инфекции и всякакви симптоми, които биха могли да сочат към постваксинационен синдром или дълготраен COVID.
  • Периоди на изчакване: За донори, получили mRNA ваксини, трябва да има период на изчакване от 48 часа, а за тези с ваксината на AstraZeneca – шест седмици, преди да могат да дарят кръв.
  • Тестове за безопасност: Трябва да се извършват различни тестове, като мас-спектрометрия, PCR, тестове за маркери на автоимунни заболявания и други, за да се гарантира безопасността на събраната кръв.

Заключение:

   • Спиране на генетичните ваксини: Изследователите призовават за временно спиране на генетичните ваксини, докато не се извърши пълна оценка на рисковете и ползите.
   • Международни усилия: Те настояват за международни усилия за идентифициране и управление на рисковете, свързани с кръвните продукти от ваксинирани донори, за да се гарантира здравето на населението.

Този доклад подчертава сериозни опасения относно безопасността на кръвоснабдяването в контекста на mRNA ваксинациите и призовава за незабавни действия за гарантиране на здравето на обществеността.

Изводът? Още повече проблеми, този път и за неваксинираните, на които се налага кръвпреливане. Ако можете, осигурете си кръв от неваксинирани хора, които познавате.

Ако сте се ваксинирали с такива “ваксини”, направете си детокс!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.