Posted on Leave a comment

ХДТ след ваксинация срещу КОВИД-19

Познавате ли добре ваксините против КОВИД-19? По какво се различават, коя да изберете, какви са предимствата и недостатъците им? Ваксинирахте ли се вече срещу КОВИД-19? Как понесохте ваксинацията? Мислите ли, че тя може да е оставила някои отрицателни последствия за здравето ви? Знаете ли как да се избавите от тези последствия? Това са все въпроси, които никак не са маловажни…

Предлагаме ви да се запознаете с начините на действие на всичките четири типа ваксини срещу КОВИД-19, както и с техните странични действия, които да наблюдавани досега. Данните са взети от официални източници като листовки на ваксините и отчетени реакции от сайта VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System – система за докладване на неблагоприятните събития след ваксинация).

Тези нежелани действия на ваксините се срещат с различна честота, като се твърди, че повечето са много редки. Но ако засегнат вас или ваши близки, това си е 100%.

Много хора сега се разкъсват между това да се ваксинират, за да се предпазят, и това, да не би след ваксинацията да пострадат сериозно. Тук няма да обсъждаме кое е по-правилно. Никак не е лесно да се взема страна по един толкова наболял въпрос, защото и двете гледни точки – за или против ваксините – имат своите аргументи. Ако сте се ваксинирали, възможно е да минете между капките, но не е изключено и да бъдете засегнати в една или друга степен от въпросните странични ефекти, включително и много тежко. Ако не сте се ваксинирали, можете да се разболеете от КОВИД-19 и да го изкарате по-леко или по-тежко, а не е изключено и да не можете да оздравеете…

Предлагаме ви ако вече сте се ваксинирали или обмисляте да го направите, за всеки случай да си направите детокс на ваксините, които сте си избрали. Това няма да попречи на действието им, но може да намали вредните последствия от тях. А тези вредни последствия, уверяваме ви, не са измислица и са отчетени при много хора.

Тук може да прочетете подробности за всяка една от използваните у нас ваксини против КОВИД-19 и да си поръчате детокс на тези ваксини, които сте си сложили.

Хомеопатичната детокс терапия (ХДТ) е нов, модерен клон на хомеопатията, който може да помогне на хора, които са се разболели вследствие на приемане на различни токсини, лекарства, ваксини и други вмешателства до такава степен, че се налага лечение.

ХДТ означава да се даде в потенцирана форма като безвредно хомеопатично лекарство по определена схема именно тази субстанция, която е оказала неблагоприятно действие на организма. Най-често това са вещества, към които организмът е болезнено чувствителен и реагира с различни симптоми.

Например, ето един такъв случай: момче на 10 г с различни оплаквания, някои от които са птоза на левия клепач и лека форма на кривогледство. Майката го е родила чрез секцио, при което първата доза на спиналната упойка не я е хванала и се наложило да ѝ поставят още една доза. Как мислите, възможно ли е това да е довело до известно увреждане на нервната система на бебето? Та нали именно това става като ви сложат упойка – не усещате нищо и не можете да владеете мускулите си. Не е изключено симптомите на детето да са предизвикани именно от тази упойка и затова трябва да се назначи детокс на епидурална/спинална упойка – дълъг курс, защото е минало твърде много време. Ако детето бе доведено скоро след раждането му, възможността за излекуване щеше да е по-голяма, но и сега има надежда, пък и приложението на ХДТ е без вреда за организма и следователно трябва да се опита.

Аналогично, може и да ви няма нищо след ваксинацията против КОВИД-19, а може и да настъпят по-рано или по-късно най-различни неприятни и дори животозастрашаващи последствия. Не че има гаранция, че те ще се изтрият като с гумичка чрез ХДТ, но все пак трябва да се опита, а и вреда няма. Затова, направете си детокс.

Тук описваме точната схема за детокс след ваксинация при КОВИД-19. Надяваме се да сме ви били полезни. Молим да споделите тази информация със свои познати, които са се ваксинирали или възнамеряват да го сторят.

Бъдете здрави!

С уважение, екипът на аптека АВИТА.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.