Posted on Leave a comment

Ковид-19: проблеми и решения

Здравейте, [user_full_name],

Напоследък се очертават две важни тенденции, които може да имат отношение и към Вашето семейство.

1. Кампанията за ваксинация против Ковид-19.

Без да се задълбочаваме върху плюсовете и минусите на това да се ваксинирате или не, просто обръщаме внимание на възможните нежелни странични реакции и предлагаме начин да направите нещо по въпроса.

Постимунизационният синдром (наричан още ваксиноза) е съвкупност от различни по честота и тежест симптоми, които се развиват след ваксинация.Някои от тях се проявяват скоро след ваксиниране, а други могат да се развият след месеци, години или десетилетия. Някои симптоми са леки и преходни, други остават с месеци или години, а трети може да доведат до прогресивно влошаване на здравето и качеството на живота като цяло.

Хомеопатичната детокс терапия (ХДТ) работи с потенцирани хомеопатични лекарства, приготвени от това вещество, което е причинило проблемите, за да информира защитния механизъм как да се справи с тези проблеми, както и да го подкрепи на енергийно ниво в тази му задача. В случая се използват потенцирани ваксини срещу Ковид-19. В процеса на потенциране първоначалната субстанция (една капка от съответната ваксина) многократно се разрежда в съотношение 1:100, докато в хомеопатичното лекарство не остане нито една прашинка от нея. Казваме това, за да подчертаем, че хомеопатичните детокс лекарства, с които работим, са напълно безвредни.

Тук ще намерите подробна информация за възможните нежелани последици от различните видове ваксини срещу Ковид-19 (официална информация от производителите), хомеодетокс-комплекти за всички прилагани у нас ваксини срещу Ковид-19 и подробни указания как да ги ползвате. Вярваме, че тази информация ще ви бъде от полза, особено ако вече сте развили някои от симптомите, свързани с ваксиноза.

Бъдете спокойни, ХДТ не пречи на ваксината да действа, защото работи не на физическо, а на енерго-информационно ниво.

Накратко, всеки човек, който се е ваксинирал срещу Ковид-19, трябва да си направи курс с ХДТ като приеме детокс на съответната ваксина по схемата, която е дадена тук. Така се намаляват възможните вредни последствия от ваксината, без да се намалява защитата против Ковид-19, която се твърди, че тя прави.

2. Пост-Ковид синдромът (продължителен Ковид-19)

Сега, когато все повече хора са преболедували от Ковид-19, зачестяват случаите, в които след оздравяване от острата форма на болестта остават най-различни оплаквания, които може да траят с месеци, а може би и с години. Тези оплаквания включват липса на енергия, отпадналост, проблеми със сърцето, косопад, липса на вкус и обоняние и много други симптоми, описани подробно тук.

Затова световната хомеопатична общност обсъжда и разработва методи за намаляване или пълно излекуване на оплакванията, свързани с пост-ковид синдрома. Най-често използваните лекарства, които са и най-полезни, са описани в тази статия. Написахме я за вас, за да се ориентирате какво може да направи хомеопатията за вас, ако вие или ваши близки имате нужда от кечение на остатъчни оплаквания след Ковид-19. Зад тази статия стоят месеци на изследвания, сравнения, анализиране на симптоми и лекарства и слушане на лекции по темата, изнасяни от водещи световни хомеопати. Статията периодично се допълва, защото излизат съобщения за още лекарства, които се използват с успех след преболедуване от Ковид-19.

НО!!! Искаме да подчертаем, че тези лекарства не са лекарства само срещу Ковид-19, защото хомеопатията не работи по този начин. С хомеопатия се лекуват симптоми, без значение дали са се появили след вирусна инфекция, след друго тежко заболяване, след физическа травма или след емоционален стрес, стига да има подобие между симптомите на пациента и клиничната картина на лекарството. Затова описаните в статията лекарства могат да се ползват при подобни симптоми, независимо от какво са предизвикани. Добре е да се запознаете с информацията в нея дори ако вие лично не сте боледували от Ковид-19. Възможно е след преболедуване от друга вирусна инфекция, бронхит, пневмония или други заболявания да имате остатъчна симптоматика, която да се повлияе от предложеното хомеопатично лечение.

За да улесним хората, които се нуждаят от лечение на пост-ковид синдрома, разработихме три комбинирани хомеопатични препарата: Пост-ковид Енергия, Пост-ковид Коса и Пост-ковид Сетива. Можете да се запознаете с тях тук и да си изберете онези, които най-добре отговарят на нуждите ви. В идеалния случай би трябвало да се консултирате с хомеопат, който да ви назначи едно след друго няколко подходяши лекарства. Но в масовия случай на практика повечето хора дават смесена картина и затова комбинирането на няколко подходящи лекарства има своето място. Моля, спазвайте указанията, които са дадени за всяко от тези лекарства, а ако имате възможност, се консултирайте с хомеопат.

Разбира се, не е изключено да откриете симптомите си в описанието на едно-единствено лекарство. Тогава вземете него. Но практиката показва, че това е рядко. Повечето хора, които досега сме лекували от Ковид-19, са имали нужда от няколко лекарства. Затова и остатъчните явления може да се нуждаят от няколко лекарства.

Цветя на Бах срещу Ковид-19?

Много хора се разбалансират емоционално, когато те или техни близки се разболеят от Ковид-19. Ако болестта протича по-тежко, съответно емоционалното тяло се засяга още повече. Ако близък човек почине с Ковид-19, към това се прибавя и скръб, гняв, депресия, отчаяние и какво ли още не.

Ако усещате, че се филмирате или не издържате психически, не се мъчете – обадете се на квалифициран Бахов терапевт, например на д-р Петър Найденов. Той ще ви приготви индивидуална комбинация, подходяща именно за вашите емоционални проблеми, и като я изпиете, ще се облекчите.

И накрая, благодарим ви, че прочетохте това. Сигурни сме, че хомеопатията може да помогне на всички хора, които имат проблеми, свързани с Ковид-19. Моля, препратете това писмо на хората, които обичате.

С уважение, аптека АВИТА
приемаме поръчки по Интернет и по тел/Viber 0894 434614

[unsubscribe_link_html]

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.