Posted on Leave a comment

Биг Фарма и регресът на човечеството

Усложненията при бременност са се увеличили по време на пандемията от COVID, но медиите твърдят, че причината е неизвестна. Повечето обвиняват самия вирус. Но дори и тогава, те не обръщат внимание на факта, че спайк протеинът е най-вероятният виновник. Очевидната причина за това е, че шиповият протеин също е това, което тялото ви произвежда в отговор на ваксините срещу COVID.
По света жените съобщават за необичаен мензис и вагинален кръвоизлив, както след COVID, така и след излагане на инжекция или на близък контакт с някой, който е получил инжекцията. Раждаемостта е спаднала значително и наблюдаваме повишение на прееклампсията, спонтанните аборти, преждевременните раждания и ранния пубертет, както и смъртността на майките и новородените.

Докато американските медии празнуваха разрешението на FDA за COVID ваксини за бебета под 5-годишна възраст миналото лято, европейските страни отдавна бяха спрели да се интересуват от пандемията, а ръководителят на общественото здравеопазване в Дания призна, че е било грешка да се ваксинират деца на възраст от 5 до 11 г.

Веднага след като беше обявено за новата технология за борба с COVID-19 чрез генен трансфер на иРНК, редица учени се обявиха против това с ужасни предупреждения за потенциални последици за здравето, включително теорията, че плодовитостта може да бъде неблагоприятно повлияна. През двете години след пускането на тези ваксини срещу COVID най-лошите ни страхове се сбъднаха. И все пак масовите медии се преструват на изненадани. Примерен случай: Washington Post наскоро съобщи, че „усложненията при бременност са се увеличили по време на пандемията“ и „никой не знае точно защо“.

Освен самия COVID-19, ваксините срещу COVID са единственото нещо, което е повлияло на по-голямата част от населението по света през този период от време и навсякъде се съобщава за същите ефекти. Да твърдиш, че „никой не знае защо“ означава да пренебрегнеш пословичния слон в стаята, докато опашката му те удря в лицето, а ревът на хобота му заплашва да спука тъпанчетата ти.

Както вирусът, така и ваксините могат да имат сходни въздействия върху бременността. The Washington Post изглежда прави всичко възможно, за да не замеси ваксините срещу COVID, хвърляйки цялата вина върху самия вирус. Но дори и тогава те не успяват да обърнат внимание на факта, че шиповият протеин е най-вероятният виновник. Очевидната причина за това е, че шиповият протеин също е това, което тялото ви произвежда в отговор на ваксините срещу COVID.

Въпреки това, когато четете неща като „миналата есен и зима, Ейми Хирема Маккени, патолог от клиниката в Кливланд… започна да получава зловещо подобни съобщения за мъртвородени деца“, разбирате, че „миналата есен и зима“ се отнася за зимата на 2021 г. Не 2020 или 2019. С други думи, говорим за време, когато повечето хора са получили една или повече иРНК инжекции, докато самият вирус е мутирал в по-леки форми, които рядко се свързват с тежки проблеми със съсирването на кръвта и други аномалии.

Въпреки това, в никакъв случай не е невъзможно SARS-CoV-2, дори в по-леките си прояви, да има неблагоприятно въздействие върху бременността. В края на краищата вероятно говорим за генетично създадено биологично оръжие. Респираторните ефекти може да са мутирали, за да бъдат по-малко тежки, докато други органи все още могат да бъдат по-неблагоприятно повлияни от шиповия протеин. Имаме и проблема с „протичането“, с който трябва да се борим, така че това, че една жена не е инжектирана, не означава, че не е засегната от спайк протеина на COVID инжекцията.

Уникално увреждане на плацентата

The Washington Post продължава да описва какво е открил Маккени през зимата на 2021 г.: „Почти веднага щом започна да разглежда [мъртвородените], спомня си Хирема Маккени, тя изпадна в „доста паника“. Нормалната плацента е пореста и тъмна, което отразява питателната кръв, протичаща през нея. Онези, които гледаше в лабораторията си от майките, загубили бебетата си, не приличаха на нищо, което бе виждала досега: твърди, с белези и с повече нюанс на тен. „Степента на опустошение беше уникална“, каза тя. Преглеждайки досиета по случаи, тя отбеляза, че повечето от жените са били във втория триместър, неваксинирани или само частично ваксинирани и заразени с коронавирус в рамките на двуседмичен прозорец преди края на бременността им. Самата Херема Маккени е видяла по-малко от 20 потенциално свързани с коронавирус мъртвородени деца за около шест месеца. Но нейните открития съвпадат със случаите, които колегите виждат в други части на света.

И те също повториха тези в статия от Ирландия, която разглежда седем случая – шест мъртвородени и една фетална смърт през второто тримесечие при бременни, заразени с коронавирус – в резултат на това, което авторите нарекоха “лесно разпознаваем модел на увреждане на плацентата”. Тя каза: „Тогава разбрахме, че всички гледаме едно и също нещо.“

Въпреки че Маккени твърди, че повечето са били или неубодени, или частично убодени, други доказателства ясно замесват ваксините срещу COVID. Например през ноември 2021 г. болницата Lions Gate в Северен Ванкувър, Британска Колумбия (БК) роди удивителните 13 мъртвородени бебета за период от 24 часа и всички майки бяха получили инжекцията срещу COVID. В един типичен месец може да има едно мъртвородено бебе в болницата, което прави 13 мъртвородени за 24 часа много необичайни.

Типове усложнения при бременност във възход

Че нещо не е наред, става ясно от световната статистика. По света жените съобщават за необичаен мензис и вагинален кръвоизлив, както след COVID 5 , така и след излагане на инжекция , или някой, който е получил инжекцията. Раждаемостта е спаднала значително и виждаме значителни ръстове на прееклампсия, спонтанни аборти, преждевременни раждания, ранен пубертет, както и смърт на майки и деца.

Според изследователско писмо в JAMA, публикувано в края на юни 2022 г., майчината смъртност в САЩ е нараснала от 18,8 на 100 000 живородени преди пандемията до 25,1 на 100 000 живородени през второто, третото и четвъртото тримесечие на 2020 г., относително увеличение от 33,3 %. Това увеличение може да се отдаде на COVID-19, тъй като през 2020 г. не е имало налични ваксини срещу COVID. Все още нямаме статистически данни за 2021 и 2022 г., но въз основа на некролози и публикации в социалните медии изглежда, че много нови майки сега умират „внезапно” и без видима причина. Времето ще покаже, но се съмнявам, че тенденцията се е подобрила след пускането на ваксините срещу COVID за бременни жени.

Още ваксини за бременни жени

Въпреки ясните рискове от ваксиниране по време на бременност, Американската администрация по храните и лекарствата наскоро одобри ваксина срещу магарешка кашлица за новородени, която се дава на майките през третия триместър. Това е първата ваксина, предназначена за кърмачета, която трябва да се прилага превантивно на майката по време на бременност. Според Pharmacy Times: „Тъй като децата на възраст 2 месеца или по-малки не отговарят на условията да получат действителна ваксина, прилагането на ваксината на майката може да засили имунната система на бебето чрез стимулиране на антителата в майката, която след това прехвърля антителата към развиващия се плод… Според CDC, въпреки че само 4,2% от случаите в САЩ се срещат в тази възрастова група, 31% от бебетата, заразили се с болестта, които също са по-млади от 6 месеца, отиват в болница поради заболяването.

Шведски журналист критикува американския репортаж

В коментар в началото на октомври 2022 г. в шведския вестник Sydsvenskan, 18 -годишният журналист и автор Йохан Андерберг изрази недоумение от ликуващото съобщение на The New York Times през миналото лято, че малките деца най-накрая могат да получат ваксина срещу COVID. „За читател от другата страна на Атлантическия океан докладите за ваксинирането на бебета изглеждаха малко озадачаващи“, пише Андерберг. „В повечето европейски страни гражданите отдавна бяха спрели да се интересуват от пандемията, а в Дания ръководителят на общественото здравеопазване Сорен Бростром дори каза, че е грешка да се ваксинират деца на възраст между 5 и 11 години.

Но за New York Times – и неговите абонати – това беше голямо събитие. Когато списанието помоли своите читатели да изпратят истории за това какво е да живееш с неваксинирани малки деца, те получиха 1600 отговора. Няколко от тях казаха, че на децата им никога не е било позволявано да играят с приятели или да се срещат с роднините си на закрито.

В края на лятото излязоха първите числа за това колко американци наистина са ваксинирали своите малки деца през първия месец. Оказа се, че по-малко от 5% от американските деца под 5-годишна възраст са получили първата си инжекция. Не толкова отдавна подобни цифри щяха да провокират размисъл за вестник като New York Times: Имахме ли грешна представа за настроенията в страната? … Имаше ли гледна точка по въпроса, която пропуснахме? Но вече не работи по този начин.

Той продължава да описва как The New York Times се е променил от „всички новини, които са годни за печат“ в публикация, която подбира своите истории въз основа на политически пристрастия и предварително изградена програма и рядко представя повече от една гледна точка. Ако бяха по-журналистически настроени и по-малко пристрастни, нямаше да разберат толкова погрешно историята на COVID. Много американци също така „получиха крещящо неправилна картина на рисковете с новия коронавирус чрез репортажите на The New York Times“, пише Андерберг.

Заблудите на New York Times се разпространиха чак до Върховния съд, където съдия от Върховния съд Соня Сотомайор публично завиши броя на сериозните COVID инфекции сред децата с 2000%. Тази огромна грешка беше пряк резултат от зависимостта от основните източници с цел да разпространяват страх, а не истина.

Ваксините и биооръжията са една индустрия

Фактът, че вече нямаме истинска независима преса, стана болезнено ясен през последните три години. Това, което имаме, са корпоративно-правителствени пропагандни издания и цензурирани алтернативни медии. Няма много разлика между тях. Разбира се, вече рядко ще намерите двете страни на даден проблем, отразявани от една и съща медия. Медиите станаха невероятно поляризирани, а с това и населението като цяло. Както отбелязва Андерберг, масовата преса изигра ключова роля в тази поляризация, тъй като изостави правилата на журналистиката като безпристрастни разследвания и репортаж и представяне на повече от една страна на всяка история. Причината за това изглежда е, че медиите са собственост и се контролират от онези, които се възползват от пандемията. Накратко, отказът на медиите да заявят очевидното е, защото очевидното не отговаря на разказа, че трябва да се откажем от свободата си в името на биосигурността.

След като хората разберат, че индустрията за ваксини и индустрията за биооръжия са станали едно и също, голямата картина ще стане по-ясна. Но обещанието за биосигурност само по себе си е лъжа. Не само SARS-CoV-2 е биологично оръжие, но и инжекцията срещу COVID е също такова. След като хората разберат, че индустрията за ваксини и индустрията за биооръжия са станали едно и също, голямата картина ще стане по-ясна.

COVID ваксините са оръжия за масово унищожение. Тези инжекции може да имат много цели, но нито една от тях не е за защита на вашето здраве. Те може да са част от програма за обезлюдяване. Те може да са част от продължаващ експеримент за усъвършенстване на някои аспекти от трансхуманистичната цел за сливане на човека с ИИ и синтетичната биология. Те може да имат за цел социално инженерство. Те несъмнено са част от усилията за глобално превземане от страна на заговора за Новия световен ред / Великото нулиране.

Но те не са част от благотворителна програма за обществено здраве. Ако беше така, алиансът между корпоративно правителство нямаше да похарчи милиарди, за да примами и подкупи първо хората да участват (спомняте ли си онези лотарии за милиони долари?), а по-късно да засрами, тормози и заплаши да изгони от обществото или направо да убие неваксинираните.

Ако COVID-19 беше естествено срещащ се вирус, тогава учените, медиите, ръководителят на Big Tech и биооръжията д-р Антъни Фаучи не биха направили всичко възможно да потиснат и цензурират дебата за неговия произход. По същия начин, ако ваксинациите срещу COVID бяха нова, но полезна интервенция за безпрецедентна здравна криза, приносът и обратната връзка на учени от цял свят щяха да бъдат приветствани, а не цензурирани. (Също за отзивите на лекарите за успешното лечение. Ако целта беше спасяването на животи, всички предложения щяха да бъдат приветствани.)

Причината, поради която на никого, независимо от квалификацията му, не е позволено да говори за опасностите от тези инжекции, е защото се предполага, че са опасни. Те са биооръжия. Нагласата на онези, които настояват за постчовешки трансхуманистичен свят, може да е сложна (ако не и неразбираема), но стратегията за постигане на желаните цели е толкова проста.

Човечеството е върнато в забвение. Човечеството е унищожено не само от едно, а от няколко различни биооръжия — оригиналния вирус и постоянен поток от постоянно променящи се инжекции, влияещи върху гените. В този процес оцелелите от следващото поколение, деца, родени и израстващи в тези времена, са ограбени от интелект, здраве и продължителност на живота. Човечеството буквално е в регрес. Комплексът БигФарма-Биотех-Биооръжия рискува всичко, самото бъдеще на самото човечество, в това усилие да „пренастрои“ света и да го оформи според собствените си предпочитания и полза.

Мнозина се тревожат за ядрена Трета световна война между нациите, но в действителност Третата световна война вече е започнала. Трансхуманистично центрираната фармацевтична и биооръжейна индустрия прекара последните две години в унищожаване на своя враг – човечеството – използвайки най-сложните инструменти за биовойна и социално инженерство, които светът някога е виждал.

Научете се да казвате Не. Основната защита, която имаме срещу тези атаки, е думата „не“. Ако достатъчно от нас просто отхвърлят каквото и да пуснат след това и работят върху изграждането на наши собствени паралелни системи, можем да запазим живота и свободата за следващите поколения.

Глобалистката кабала използва биооръжия, но ние можем да откажем да ги приемем. Те използват усъвършенствано социално инженерство, но ние можем да се образоваме за техните тактики, като по този начин се изолираме срещу тяхното програмиране. Те разрушават инфраструктурата, от която зависим за живота си, включително финансовата система, системата на здравеопазването и хранителната система, но можем да ги заменим с етични и про-човешки алтернативи.

Не е нужно да се съгласяваме с техните „решения“, които идват и ще включват живот в интелигентни градове с цифрови идентичности, социален кредитен рейтинг, наблюдение до вашите биологични процеси и програмируема цифрова валута на централната банка (CBDC), всичко това ще ви превърне в роб от 21-ви век с цифрова верига за задушаване около врата ви. Избягването на тази съдба няма да е лесно. Със сигурност няма да е удобно. Но ще си струва.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.