Posted on Leave a comment

Ваксинирани сте против КОВИД-19?

АКО СТЕ СЕ ВАКСИНИРАЛИ ПРОТИВ КОВИД-19 и искате да намалите страничните действия на ваксината, направете си хомеопатична детокс терапия. Това означава да приемате по схема в продължение на 4 или за по-сигурно 8 седмици хомеопатични лекарства, приготвени от самата ваксина. Те се наричат детокс на ковид-ваксина и са специфични за всеки ваксиниран в зависимост от това, коя точно ваксина му е поставена. Приготвят се в 4 потенции (т.е. едно и също лекарство с различна сила). Напълно безвредни са и не съдържат материални дози от ваксините.

Най-добре е да започнете да приемате детокса още в деня на поставяне на ваксината. Тогава курсът е следния:

  • в деня на ваксиниране се приема през два часа по 2 гранули потенция 12С.
  • На следващия (втори) ден се приемат сутрин, обед и вечер по 2 гранули от потенция 30С.
  • На третия и четвъртия ден вечер се приемат по 2 гранули от потенция 200С.
  • На петия и шестия ден вечер се приемат по 2 гранули от потениция 1М.
  • На седмия ден вечерта се приема ЦЦЦ (карцинозинум кум купрум) 200С – 2 гранули.

Ако сте се ваксинирали по-отдавна, детокс лекарствата се приемат по 2 гранули само в понеделник и четвъртък вечер. В събота вечер се приема лекарството ЦЦЦ (карцинозинум кум купрум) 200С – отново само 2 гранули. Ето и схемата:

4 седмичен курс:
1. седмица потенция 12С (само в понеделник и четвъртък вечер),
2. седмица потенция 30С (само в понеделник и четвъртък вечер),
3. седмица потенция 200С (само в понеделник и четвъртък вечер),
4. седмица потенция 1М (само в понеделник и четвъртък вечер).
Всяка събота вечер се приемат по 2 гранули ЦЦЦ 200С (общо четири приема за целия курс).
Този курс е достатъчен, ако след ваксинирането е изминал най-много един месец и не сте усетили особени странични действия.

8 седмичен курс:
1. и 2. седмица потенция 12С,
3. и 4. седмица потенция 30С,
5. и 6. седмица потенция 200С,
7. и 8. седмица потенция 1М.
Всяка събота вечер се приемат по 2 гранули ЦЦЦ 200С (общо осем приема за целия курс).
Този курс е за предпочитане, ако от ваксинирането е изминал повече от един месец или сте имали по-сериозни странични действия.

В момента можете да си набавите Детокс на всички видове Ковид-19 ваксини. Комплект от 4 потенции по 20 гранули заедно с 20 гранули ЦЦЦ 200С стига за детокс на двама души при 8-седмичен курс или на 4 души при 4-седмичен. Приемаме поръчки по телефона.

Дори да нямате оплаквания след ваксинацията, направете си детокс. Той се понася добре и ще помогне на организма да се изчисти (поне донякъде) на енергийно-информационно ниво. Детоксът не пречи на ваксината да хване, т.е. със или без него пак ще си произведете антитела. Само че детоксът ще ви помогне да преодолеете нежеланите ефекти от ваксинацията много по-лесно. Поне това може да опитате…

Ако имате по-сериозни симптоми след ваксинацията, първо трябва да се консултирате с опитен хомеопат. Той ще прецени дали не се нуждаете от друга схема и от допълнително лечение.

Ако в момента приемате други хомеопатични лекарства, свържете се с вашия хомеопат и обсъдете как да ги съчетаете с детокса на КОВИД-19 ваксината. Обикновено той би трябвало да е с предимство пред повечето други хомеопатични лекарства, защото образува нов слой от засягане на жизнената сила, който трябва да се изчисти, преди да продължите по-нататъшното хомеопатично лечение.

Ако обаче след ваксинацията сте се разболели от някакво остро заболяване, и симптомите му ясно сочат към някое хомеопатично ,екарство, то се дава с предимство пред детокса на ваксината. Отново повтаряме, че в такива случаи е добре да се консултирате с хомеопат.

Най-лесно може да се ориентирате за състоянието си като прочетете страничните действия на ваксините – те до известна степен се припокриват. Ако вашите симптоми са подобни на тях и не са особено тежки, смело започнете детокс курса, без да търсите мнението на хомеопат.

Ако по време на детокс курса се появи по-силна реакция, можете да направите това, което е описано в статията “Указания…” или да се свържете с хомеопат.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.