Posted on Leave a comment

Върховният съд и Covid ваксините

Робърт Ф. Кенеди младши спечели делото срещу всички фармацевтични лобисти. Ковид ваксините не са ваксини. В решението си Върховният съд на САЩ потвърждава, че щетите, причинени от генните намеси с Covid mRNA, са непоправими. Тъй като Върховният съд е най-висшият съд в Съединените щати, няма повече обжалвания и всички възможности за обжалване са изчерпани. В първото си изявление Робърт Ф. Кенеди подчерта, че това е успех, който е възможен само благодарение на международното сътрудничество на голям брой юристи и учени.

Разбира се, това решение отваря нещо в международен план. Например, в Швейцария това решение трябва да предизвика вълни, защото Швейцария има специална позиция тук със своята федерална конституция. От една страна, Нюрнбергският кодекс е в конституцията с член 118b, а злоупотребата с генно инженерство при хора е забранена в Швейцария, съгласно член 119 от Федералната конституция. Това се допълва от член 230bis от Наказателния кодекс… Това означава, че извършителите могат да получат до 10 години затвор.

Но това решение също трябва да накара останалия свят да се надигне и да го забележи, защото Нюрнбергският кодекс има международна валидност и се съдържа също в член 7 на Международния пакт за граждански и плитически права. В случай на криминални обвинения изявлението трябва да се позовава на скандала Contergan, за да се придаде специална тежест на значението на това обвинение. Следователно политиката е изправена пред гореща есен. Немският адвокат д-р Райнер Фюлмих и още над 100 немски адвокати са участвали в тези процеси.

Нито една медия не говори за това, нито в Швейцария, нито в Европа. За съжаление, това ще дойде до обществото с голямо закъснение. Затова препратете решението на членовете на вашето семейство, приятели и познати.

https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.