Posted on Leave a comment

VAIDS – Синдром на придобита имунна недостатъчност след ваксинация за КОВИД-19

Въоръжените сили на САЩ регистрират петкратно (500%) увеличение на СПИН след прилагане на ваксини срещу COVID-19 на американските войски. (вижте оригиналната статия с видео)

Белите кръвни клетки (WBC) се борят с инфекциите в човешкото тяло. Обикновено броят им в кръвта е около 5000 клетки на милилитър. По време на инфекция е нормално те да се увеличат до 20 000 (двадесет хиляди), за да може да унищожат нахлуващите микроби. След оздравяване броят на белите кръвни клетки се връща към нормалния диапазон от около 5000.

След ваксинация срещу COVID-19, много хора забелязват, че се разболяват по-често и им отнема повече време да се преборят с каквото и да е инфекция. Някои хора с рак, които са били в ремисия, откриват, че ракът не само се е върнал, но и се е разпространил.

При рутинни тестове на хора се забелязва, че след ваксинация за КОВИД-19 левкоцитите им са намалели. Вместо 5000, белите кръвни клетки са 4000, 3000, а при някои хора дори 2000. Това означава, че тялото на тези хора не разполага с достатъчно „войски на първа линия“, за да се бори добре с инфекции. Когато левкоцитите спаднат под 1000, човек се разболява от т.нар. „условно патогенни“ микроби, например нормални чревни бактерии като Ешерихия коли, Протеус и т.н., които навлизат в кръвния поток и може да причинят сепсис, понякога с фатален край.

Сега американските военни лекари установяват, че някои военнослужещи имат намалени нива на левкоцитите, подобни на тези при СПИН, което означава, че те не могат да се борят с инфекции. Лекарите наричат ​​​​това „Синдром на придобита от ваксина имунна недостатъчност – VAIDS (или на български СПВИН).

Оказва се, че ваксината за COVID-19 съдържа три протеина, открити във вируса на СПИН. BBC направи специално телевизионно предаване, в което разкри, че сегмент от въпросния HIV-вирус (причинител на СПИН) е използван за производство на ваксината . Значи производителите всъщност са знаели, че вкарват част от ХИВ вируса в кръвта на всеки, който се ваксинира за КОВИД-19.

БЕЛЕЖКА ОТ АВИТА: Това наложи да допълним протокола за ХДТ след ваксинация за КОВИД-19. Препоръчваме на всички хора, които са се ваксинирали, да направят следното:

Курс 4х4 от ХДТ-лекарство от съответната получена ваксина, например детокс на Pfizer-ваксина – приема се по 2 гранули в понеделник и четвъртък вечер, като всяка потенция се приема по 2 седмици в последователност 12с – 30с – 200с – 1м.

По време на този курс всяка събота се приемат по 2 гранули Карцинозин кум купрум (ССС) 200с (целта е да се намали объркването и шокът на имунната система, особено при хора, в чиито родове има рак, диабет, ревматоиден артрит и други автоимунни и кръвни заболявания)

Всяка сутрин се приемат по 3 капки Медула осиум 30с (течно хомеопатично лекарство, направено от костен мозък) с цел да се стимулира кръвотворенето и да се нормализират нивата на левкоцитите.

Можете да поръчате пълния комплект за хомеопатична детокс терапия след ваксини за КОВИД-19 оттук.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.